Burak sonuçtan hiç memnun değil

Hyundai Bayon Akü Sorunu. İlgilenmeyen Bayi

26 Eylül 2024 11:01

2023 model garantili Hyundai bayon aracım akü boşaltıyor. Kronik sıkıntı araçlarda. Yalova onurlu bayisine pazartesi günü çekici ile götürülen aracım 4 gün geçmesine rağmen hiçbir işlem yapılmadı. Bizleri arayıp bilgilendirmediği gibi biz arayıp bilgi alıyoruz. Verilen cevap akünün Yalova'da yetkili bayisi olmadığı sizin aracı alıp İzmit'e götürüp değişmeniz. Assan müşteri hizmetlerine şikayet kaydı oluşturmama rağmen hiçbir işlem yapılmadı. Bir tane akü temin edemeyen bayi aracımı bana iade edip başka yete götürün demesi ne demek. Sizler sattığınız araçların arkasında böyle mi duruyorsunuz

28 Eylül 2024 10:18

6 gün oldu sıkılmadan her gün yazacağım daha bir dönüş olmadı. Hyundai marka araç alırken elinizi başınızın arasına koyun. Bir tane aküyü yetkili servis değişemedi. Müşteri memnuniyetiniz yerlerde

27 Eylül 2024 12:07

5 gündür Yalova'da onurlu Plaza da yatan aracım yetkili akü bayisi olmadığından dolayı temin edemeyip arabayı gelip alın farklı il dışın da servise götürün diyorlar. Arızalı aracı ben götürmek zorunda değilim. Yalova'da akü bayisi yoksa Hyundai marka aracınızı da Yalova ilin de satmayın o zaman. Daha önce oluşturduğum şikayet kayıtların dan hiç birinden dönüş alamadım ve hala daha da alamıyorum. Hyundai genel merkezi de hiçbir şekilde ilgilenmiyor. Araç alırken lütfen bunları değerlendirin.

26 Eylül 2024 19:30

Akşam üstü Hyundai onurlu bayisi tarafından aranarak aracın aküsü ile ilgili bir işlem yapamayacakları tarafıma bildirildi. Sebebi Yalova da Yiğit Akü bayisi olmadığı. Satmış olduğunuz Aracınızın parçasını temin edemiyorsanız arabayı Yalova'da satmayın. Aracı kendi imkanlarımla Kocaeli iline götüreceğim. Servis kaliteniz yerlerde. Aracı yapana kadar sesimi duyurabildiğim kadarıyla tüm her yerden şikayet edeceğim sizleri

26 Eylül 2024 12:51 (Şikayetten 1 saat sonra)
26 Eylül 2024 14:25

Ne arayan ne de bilgi veren yok. Hizmet kaliteniz sıfırın altında. Satmış olduğunuz aracın arkasında bile duramıyorsanız.

26 Eylül 2024 17:02

Öğlen saatinden beri dönüş yapılacak. Bu kadar ilginiz için Hyundai ve yetkili servisi olan onurlu Hyundai Çok teşekkürler bir kişi bile aramadı daha.

Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Hyundai Kocaeli Bayisi Fertan Da Yaşadığım Akü Problem İ!

26 Temmuz 2024 01:12

07 Mayıs 2024 14:48
Furkan sonuçtan hiç memnun değil

11 Ocak 2024 08:00

Hyundai Bayon Yok Böyle Akü