Ümit sonuçtan hiç memnun değil

Hyundai Baskı Balata Hatası Değişim Yapmıyor Garanti Süresi Dolacak

10 Ekim 2023 16:24

2021 Tucson Prime otomatik aracımın silkeleme kalkış vites geçiş sorunları nedeniyle 40.000 km'de baskı balatası değişti fakat daha gelişmiş baskı takıldı denmesine rağmen 82.500 km'de aynı sorunu tekrar yaşadım. İlk değişimde kabul etmedikleri cihaz onayını benim ısrarım üzerine direksiyona geçmem ile cihaz onay vermişti. 2. Kez aynı şikayet için gittiğimde direksiyona geçmeme izin verilmedi ve sorun yoktur deniyor. Sorunun kronik olduğunu da söylüyorlar. Aracın garantisi dolmak üzere ve sanırım dava açmak durumunda bırakılacağım. Hyundai gibi bir markaya hiç yakışmadı. Kore merkezine kadar ulaşmaya çalışıyorum çünkü haklıyım.

profile profile
10 Ekim 2023 16:25 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Şikayeti Çözüldü

Merhaba, sorun çözüldü mü? Aynı sıkıntı benim aracımda da var, nasıl bir yol izleyelim?

Ümit

Hayır Hyundai sorunu çözmedi umurlarındada değil hem de hiç aracı o şekliyle sattım titreme testini araç terazide iken yapıyorlar böyle saçmalık görmedim bu araç hiç mi yokuşta kalkış yapmayacak kısacası araç güzel ama kronik sorunu arabayı sıfırlıyor istediğiniz kadar kavga edin Hyundai almak bir hata bunu kabullenin

Hyundai Tucson 2021 Model Şanzıman Titreme Sorunu

11 Eylül 2024 22:48
Mustafa sonucu yetersiz buldu

Hyundai Tucson Prime'da Çözülemeyen Gaz Pedalı Sorunu

10 Ekim 2023 14:29
Abdurrahman sonuçtan hiç memnun değil

Hyundai Tucson'da Çözülmeyen Şanzıman Sorunu

Abdurrahman