Olgun sonuçtan çok memnun

Hyundai Assan Aracın Şanzıman Keçesinden Yağ Kaçırması Kabul Edilemez.

03 Mayıs 2024 15:57

2018 model, dizel, otomatik ve 75.000 kilometrede olan Elantra marka aracımın 5 yıllık garanti süresi dolalı 11 ay oldu. Ancak 75.000 kilometredeki bir aracın şanzıman keçesinden yağ kaçırması kabul edilemez.

Bu durumu açıklayamayan servis, parçanın kusurlu olduğunu belirtti ve garanti süresinin dolduğunu, dolayısıyla kusurlu parçayı değiştiremeyeceklerini söyledi.

Bu kusurlu parçayı değiştirmek için benden 33 bin tl talep ettiler. Buradan sesleniyorum; bu kusurla alakalı oluşabilecek bir trafik kazasında meydana gelebilecek can ve mal kaybının tüm sorumluluğu Hyundai ata, Hyundai Assan ve Hyundai Kore'ye aittir.

Kusurlu parçanın arkasında durmadıkları için oluşabilecek tüm kazalar, maddi ve manevi zararların sorumlusu Hyundai'dir.

10 Mayıs 2024 00:38

2018 model Hyundai Elantra dizel otomatik 75.000 km'de olan aracım Hyundai fabrikasyon hatalı şanzıman keçesinden oluk oluk yağ kaçırıyor Konuyla alakalı hiçbir yetkili sorumluluğu kabullenip konuyla alakalı arayan soran olmadı nasıl dünya markasi olan Hyundai kusurlu parçasına sahip çıkmıyor şaşkınlık içinde hayretlerdeyim yazık çok yazık yüz binlerce çalışan milyarlarca dolar yatırım yapıp müşteri memnuniyetini ilkesi olarak benimseyen bir Hyundai kusurlu ürüne sahip çıkmaması çok yazık.

07 Mayıs 2024 12:20

2018 Hyundai Elantra ile alakalı şanzıman keçesindeki sorunla alakalı Hyundai'den hala bir dönüş gelmedi müşteri memnuniyet departmanından arayacaklarını söylediler çözüm odaklı veyahut da konu ile alakalı Ne arayan var ne soran var Dede markanın kusurlu parçası ile alakalı sorumluluğu alan var şikayetçiyim Hyundai'den

05 Mayıs 2024 20:16

Hyundai logosunu temsil eden hiçbir yetkili hiçbir sorumlusu çözüm odaklı iletişime geçmediler. Bu mu yani müşteri memnuniyet politikası bu mu yani Hyundai markaya sahip çıkılmaması bu mu yani yükümlülüğü adı altında ayıplı veya kusurlu parçaya sahip çıkılmaması Dünya çapında milyar dolar yatırımlık bir markanın bu mu yani sorumsuzluğu çok yazık Hyundai markasına göstermiş olduğunuz değersizliğe sorumluluğu üstüne almayan ve bu sorumsuzluğun oluşabilecek kazada can kaybı mal kaybının olmamasına ilişkin önüne geçilmemesini Hyundai markasını ve tüm yetkililerini kınıyorum.

05 Mayıs 2024 19:13

2018 dizel otomatik Elantra 75.000 km de bir araca sahibim aracım 11 ay önce garantisi bitmiş ve tüm bakımları Hyundai ata da yapılmış olup benden önceki sahibi aracı km si gelmeden yıllık bakıma götürmediği için aracımda oluşan fabrikanın kusurlu parçası olan şanzıman diferansiyel keçesinden yağ kaçırıyor ve aracın yıllık bakımına götürmediğinin sebebi gösterilerek Hyundai nin kusurlu parçasını servis değişmek için benden 33.000 TL ücret talep ediyor şanzıman keçesi yağı kavrama seti komple olarak ücret talep ediyorlar Ben neden hyundainin kusurlu parçasının bedelini ödeyeyim kusur fabrikanın ve bu kusuru karşılaması müşteri memnuniyeti gerçekleştirmesi gerekiyor aracım daha 75.000KM şanzıman keçesinden neden yağ kaçırıyor ve bu sebepten oluşan kazada can ve mal kaybının sorumluluğu ve yükümlülüğü Hyundai sorumludur Bundan tüm yetkililere ve kamu oyuna duyuruyorum.

03 Mayıs 2024 16:37 (Şikayetten 40 dakika sonra)
Olgun
03 Mayıs 2024 16:45

Şu şikayete cevap yazdığınız gibi davranıp çözüm odaklı olsanız can feda Hyundai ye ama çözüm odaklı değil görüş ve konuşmalarınız sadece işi zora koşuyorsunuz

Olgun
06 Mayıs 2024 10:56

Mağduriyetimle alakalı hiçbir şekilde Hyundai'den geri dönüş olmadı marka hatalı olan ürünü ve parçayı değişimini üstlenmiyor konuyla alakalı Yetkili biriyle görüşmek istiyorum çözüm odaklı

Cuma sonuçtan hiç memnun değil

Hyundai Elantra Servis Sürecinde Mağduriyet

Cuma
04 Mart 09:59
Hyundai Elantra Servis Sürecinde Mağduriyet
Adem sonuçtan hiç memnun değil

Adem
12 Eylül 2024 22:27