Berat sonuçtan hiç memnun değil

Hyundai Assan 7 Bin Km'de Direksiyon Arızası, Kronik Sorun, Can Güvenliği Sorunu

29 Nisan 2024 15:12

7 bin kilometrede olan 2014 Hyundai i20 aracımızda aniden direksiyon arızası çıktı, direksiyon taş gibi sertleşti ve bu durum can güvenliğimizi tehdit edip kazaya sebebiyet verebilir. Bu sıkıntının kronik olduğunu ve birçok şikayetin yapıldığını tespit ettim. Birçok kişinin Hyundai tarafından mağduriyetinin giderildiğini öğrendim. Bizim aracımızın daha 7 bin km'de olduğunu göz önünde bulundurursak ve arızanın fabrika hatası kronik bir sorun ve parçadan kaynaklandığını bildiğimiz için bu mağduriyetin bir an önce giderilmesini talep ediyorum. Aksi halde hukuki haklarımızı sonuna kadar kullanacağımızı ve çeşitli mecralarda sesimizi duyuracağımızı bildiriyorum.
NOT:Ayrıca Hyundai bayisini arayıp durumu anlattığımda bizden arızanın giderilmesi için 47 bin tl talep ettiler. Ama aynı sorunu olan başka bir kullanıcı garantisi bitmesine rağmen ücretsiz bir şekilde parça değişimi yapıldığını söyledi. Hyundai markasının adının gereğini yerine getireceğini ve mağduriyetimizin giderileceğine güvenimiz tam...

29 Nisan 2024 16:05 (Şikayetten 52 dakika sonra)

Emre

Merhaba aynı sorunu yaşamaktayım çözebildiniz mi

Hyundai Accent ERA Direksiyon Ve EPS Sorunu

Halit
18 Temmuz 2024 10:52

Emirhan
14 Aralık 2024 00:32
Hyundai Araçta Bitmeyen Arıza Sorunu
Hyundai Araçta Bitmeyen Arıza Sorunu
Berk sonuçtan hiç memnun değil

Berk
18 Temmuz 2024 16:53