Ensar sonuçtan hiç memnun değil

Garanti Kapsamında Olması Gereken Tamir Ücreti İadesi

10 Aralık 2024 11:33

Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Power Edition 2020 model aracımla ilgili titreme ve gaz kesmesi problemi sonrası tamiri için 9 Aralık 2024 Pazartesi günü Ankara Ata Hyundai servisine bıraktım. Yapılan kontroller sonrası ateşleme bujisi arızası tespit edildi. Bu arızanın tamiri için talep edilen ücreti aracımın garanti kapsamda olmasından dolayı ödemek istemediğimi ilettim. Ayrıca konuyu müşteri hizmetlerine de ilettim. Müşteri hizmetlerinde dosya açıldığını ve tarafıma dönüş olacağını iletmelerine rağmen bir dönüş olmadı, bende aracımı teslim almak için ödemeyi yapmak zorunda kaldım. Garantisi devam eden aracımla ilgili böyle bir ücretin alınmaması gerektiğini düşünüyor, ücretin tarafıma iade edilmesini istiyorum.

10 Aralık 2024 11:59 (Şikayetten 25 dakika sonra)
12 Aralık 2024 12:23

Aracımı teslim aldığım gün itibariyle olumlu veya olumsuz tarafıma bir dönüş olmamıştır. Bir sorunun cevabı bu kadar uzun süre cevapsız kalamaz.

20 Aralık 2024 18:29

Bugün itibariyle henüz olumlu ya da iletişime geçen olmadı. Müşteri memnuniyetinden sınıfta kaldırlar

24 Aralık 2024 14:20

Bugün itibariyle dönüş yaptılar, parçanın garanti kapsamında olmadığını ve ücretli değişim yapılabileceğini söylediler. Anlayacağımız bu garanti işini kendi kendilerine istedikleri gibi kullanıyorlar.

Hyundai Tucson 2020 Model Dizel Eğer Arızası

14 Nisan 2024 17:27
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Hyundai Motor Tucson Bagaj Kapağı Garanti Kapsamı Dışında Bırakıldı

24 Ekim 23:22