Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

EPS Arızası Ve Güvenlik Riski

14 Ekim 2024 16:24

Merhaba, 2017 model Elantra aracımın F***** Otomotiv Sakarya yetkili serviste kontrolü sonrası EPS arızası olduğu tarafıma iletilmiştir. Sizinde bildiğiniz üzere, EPS arızası kullanıcılar açısından büyük risk taşımaktadır. Aracın hareket halinde direksiyonun kilitlenmesi durumunda, araç içindekilerin büyük bir tehlike yaşaması veya daha farklı istenmeyen hayati olayların yaşanması içten bile değil. Daha önce Hyundai'nin konuyla ilgili olarak, kronik olan bu arızalarda tüketicisini koruyarak birçok aracın sorununu iyi niyet garantisi olarak çözmüş olduğunu öğrendim. Tarafıma bu şekilde yardımcı olunmasını ve aracımın sorununun tarafınızdan giderilmesini talep ediyorum.

14 Ekim 2024 16:57 (Şikayetten 32 dakika sonra)
15 Ekim 2024 16:12

Hyundai Müşteri İlişkileri merhaba daha önce görüşmüş olduğumuz kişi konunun yetkili kişilerce görüşülüp dönüş sağlanacağını söylemişti fakat herhangi bir dönüş olmadı Şikayetvar üzerinden metne istinaden herhangi bir dönüş mail mesaj çağrı arama v. B herhangi bir dönüş olmamıştır konuyla ilgili sıkıntımız devam etmektedir

Ahmet

Merhaba konuyla ilgili bir çözüm üretebildiniz mi size Hyundai tarafından geri dönüş sağlandı mı bilgi verirseniz sevinirim. İyi günler

Osman

16.11.2024 itibariyle 62.000 +servis ücreti isteniyor arıza için, kronik bir arıza ise neden Hyundai bu mağduriyeti iyi niyet olarak karşılamıyor? Binlerce araç ve aynı sorun :(

Osman

Merhaba. 2017 elentram var aynı şekilde EPS arızası yaptı şu an risk dolayısıyla kullanamıyorum arabamı Benzer şekilde bu kronik EPS sorunun çözülmesini istiyorum. Oldukça uçuk tamir servis fiyatları isteniyor. Yardımcı olmanızı bekliyorum.

Zeki sonuçtan çok memnun

27 Şubat 2024 09:46

18 Aralık 2023 21:27
Baki sonuçtan hiç memnun değil

Hyundai Accent ERA'da Kronik Direksiyon Ve EPS Arızası Güvenliği Tehdit Ediyor

11 Eylül 2025 12:30