HyperX Güncelleme Sonrası Kablosuz Kulaklık Sorunu

31 Mart 2024 03:39

HyperX Cloud 2 Wireless cihazıma dün gece HyperX NGenuity uygulaması üzerinden bir güncelleme gerçekleştirdim. Güncelleme esnasında wireless USB adaptörü bağlantısı kesildi ve bir daha geri gelmedi. Işığı da yanmıyor. 4 saat uğraştım; ne firmware'ini güncelleyebiliyorum ne de işlevini geri getirebiliyorum. Kulaklığımı kullanamıyorum. Birçok forum sitesinde aynı şikayetten bahsediliyor. Güncelleme yaparak ürününüzü kullanılamaz hale getiren tek firma siz olabilirsiniz. Bir an önce bir çözüm bulun ya da ürünü garantiye göndermek zorunda kalacağım.

Abdullah
Abdullah

Arkadaşlar bende de aynı sorun oldu çözümü wireless adaptörünün üstünde ufak delik var telefonlarda sim kartını çıkarmak için kullanılan iğneden varsa onla deliğe koyun 5 saniye falan sonra sıfırlıyor kendini ben öyle düzelttim

Bekir
Bekir

Kankam bende de aynı sorun var ve şaka gibi kulaklık gitti şu an dongle da ışık yanıyor fakat hiçbir şekilde ses gelmiyor kulaklıktanda sanki şarj oluyor gibi ışı yanıp yanıp sönüyor şimdi biz kime ulaşıcazda kime derdimizi anlatacağız :d

Hyperx Cloud 2 Wireless Ses Gelmiyor

Muhammed
29 Mart 2024 20:18
Şirin sonuçtan hiç memnun değil

Şirin
13 Eylül 2023 15:33