Hudut Turizm İlgi Ve Üslup

27 Mayıs 2024 10:36

Hac görevi için Diyanet bizi hudut turizme verdi. Hac görevimizi yapmak için geldik. Geldiğimiz hafta hasta olduk. Doktor muayenesini olduktan sonra istirahat için odamıza geçtik. Odaya gittiğimiz günden beri bir Allah'ın kulu iyi misiniz bir istediğiniz var mi diye sormadı. Oda da hasta hasta bekliyoruz yerimizden kalkamıyoruz bazen yemek yemeye dahi gidemiyoruz. Hudut turizm şirketin sahibi Bayan üslubu çok sert hepimiz yetişkin insanlarız bize bağırarak emirler veriyor. Yemekleri de kötü. Geldiğimiz günden beri bir kere umre ziyareti yapmadık. Mecburi bir atama olmasaydı asla hudut turizmi seçmezdim. Üslup, yemek ve ilgi sorunlarını derhal çözseler her şey çok daha farklı olabilirdi.

Cihan
Cihan

Siz yalan söylüyorsunuz üslup konusuna bir yorum yapamayacağım ne yaşadığınızı bilmiyorum ama verdiğim hizmeti gayet iyi biliyorum her gün hastaneye araç ile hasta hacı adaylarını zorunlu olarak götürüyoruz odanızda hasta yatıyorsunuz hastaneye götürüp getiriyoruz odanızda başınızda 24 saat beklememizi bekliyorsanız özel hizmetçi tutmanız gerekirdi hudut turizm Facebook sayfasında hac 2024 de yapmış olduğumuz umreler video ve resim olarak vardır yemekler Diyanet işleri başkanlığınında yemek hizmetini almış olduğu Türk yemek şirketleri tarafından sağlanmaktadır siz kimseniz seniz 1 aydan fazla hizmet verdik size sizi Allah'a havale ediyorum

Emin Turizm Mağdur Etti

30 Haziran 2023 12:02
Yasin sonuçtan hiç memnun değil

Hac Turunda Hijyen Ve Konaklama Fiyaskosu: Sağlığımız Tehlikede

02 Temmuz 2025 22:28