Mahmut sonuçtan hiç memnun değil

Mahmut
17 Eylül 2023 19:18

28.07.2023 günü İzmir yetkili KVK servisine Huawei p40 Pro cihazımı 4800 TL ücret ödeyerek ekran değişimi talebi ile bıraktım, 01.08.2023 günü cihazın arka kapağı açık olarak teslim edildi, cihazın arka kapağı açık olduğunu kayıt görevlisi, teknisyenler ve baş teknisyen olmak üzere orada çalışan her personele göstermiş olmam üzerine toplamda 4 defa daha kendileri tarafından oluşturulan arıza giderildi diye tarafına geri teslim edildi. Huawei ile iletişime geçtiğimde cihazın İstanbul canpark Genpa servisine yollamam talep edildi, cihazı 04.08.2023 günü kargoya vererek yolladım, Genpa tarafından 10.08.2023 günü ellerine ulaştığı ve işleme alındığı ama ile bildirildi, Genpa tarafından tekrardan servis ücreti ödemem konusunda mesaj aldım, Genpa ve Huawei ile tekrar iletişime geçtim ve benim hatam olmayan bir konu için tekrardan ödeme yapmayacağımı beyan ettim, Genpa tarafından 06.09.2023 gününde cihaz onarım işleminin olmadığı ve cihazın olduğu hali ile geri gönderildiği şeklinde SMS ile bilgilendirildim. İzmir KVK tarafından bozulan ve Huawei isteği üzerine İstanbul Genpa servisine yollanan cihazın kargo ücreti dahi tarafıma ödettirilmiştir. 10.07.2023 ile 06.09.2023 günleri arasında KVK tarafından bozulan cihazın tamiri için KVK, Huawei ve Genpa müşteri hizmetleri yetkililerini her gün aramak zorunda kaldım, hiçbir şekildi üç firma da tarafıma arama gerçekleştirip konu il ilgili bilgilendirme yapılmadı, yaklaşık 2 ay kadar bir süre telefonum serviste kaldı ve servis tarafından bozulan cihazım, bozuk olarak tarafıma teslim edildi, ayıplı hizmet yapılarak cihazım ayıplı mal konumuna geçmiş bulunmakta, cihazı eski haline getiremedikleri için muadil sıfır cihaz ile değişim talebim Huawei yetkilileri tarafından böyle bir hizmetimiz yoktur. Denilerek reddedilmiştir. 2 ay kadar bir süre boyunca yetkili servis hatası yüzünden telefonsuz kaldım. Mağdur edildim ve telefonum hala kullanılmaz haldedir. Bu konu ile ilgili hiçbir firma sorumluluk almamakta, mağduriyetin giderilmesi için herhangi bir işlem yapmamaktadır.

Mahmut
22 Eylül 23:36

Firma tarafından kesinlikle yardım almadım, iyi niyetle yaklaşım olmadı, Tüketici Mahkemesi kararı ile yeni cihaz verilmesi hükmedildi, karardan sonra icra yoluyla 4 ay sonra alabildim.

Muhammet
27 Temmuz 2023 03:04
Huawei KVK Nın Sağlam Cihazın Ekranını Kırması

Hatice
07 Kasım 2023 00:20
huawei-ve-genpa-teknik-servis-tarafindan-magdur-edildim-1.pdf
Ersin sonuçtan hiç memnun değil

Ersin
13 Ağustos 2023 18:38

Hasan
26 Eylül 2023 14:15
Hakan sonuçtan hiç memnun değil

Hakan
03 Ekim 2023 11:40