11 Haziran 2024 10:56

Huawei Watch GT2 Pro saatim Şubat 2024'te arızalanmış ve yetkili KVK Teknik Servisinde anakartı değiştirilerek tarafıma gönderilmiştir. Ancak saatim birkaç ay sonra tekrar arızalanmıştır. Bu sefer aynı servis, saatin anakart arızasının sıvı teması sonucu, yani kullanıcı hatası olduğunu söyleyerek, saati onarmayıp tarafımdan yaklaşık 7 bin TL onarım bedeli istemiştir. Yetkililer ile konuştuğumda; eğer saatte sıvı teması sebebiyle arıza olmuşsa, bunun servisin saati doğru bir şekilde onarmaması sonucu olmuş olabileceğini, saati hiçbir şekilde su içinde (duşta, havuzda, denizde vs.) kullanmadığımı ayrıca yapılan onarım işleminin 6 ay garantili olması gerektiğini anlattım. Yetkililer ise servisin raporunun nihai karar olduğunu ve bir şey yapılamayacağını tarafıma bildirmiştir. Bu görüşmelerin ardından servis kayıtlarına tekrar bakmak ve kayıt almak istediğimde ise tüm servis kayıtlarının kaldırıldığını görmüş bulunmaktayım. Bu bağlamda yetkililerden durumu tekrar değerlendirmelerini, Huawei ürünleri alacakların alım yapmadan önce tekrar tekrar düşünmelerini istirham ediyorum.

Aynısını bana da yaptılar. Garanti süresinde sıvı teması var dediler, sıfırından fazla fiyat istediler. 5ATM basınca dayanıklı ancak saf suya dayanıklı ve bir de sıvı teması garanti kapsamı dışındadır, diye ibare var.

Tayfun sonuçtan hiç memnun değil

Tayfun
04 Ağustos 2024 16:20
Huawei Watch GT2'nin Garanti Sürecinde Yaşanan Sorunlar
Huawei Watch GT2'nin Garanti Sürecinde Yaşanan Sorunlar
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

26 Haziran 2024 08:13
Huawei Gt2 Pro Sıvı Teması
Huawei Gt2 Pro Sıvı Teması

Huawei Watch GT3 Pro Su Geçirmezlik Özelliğinin Çalışmaması.

Ömer
31 Mayıs 2024 15:34
Huawei Watch GT3 Pro Su Geçirmezlik Özelliğinin Çalışmaması.
Huawei Kategorileri