Melih sonuçtan hiç memnun değil

Huawei Teknosa'dan Aldığım Ürünün Değiştirilmesi

Melih
07 Mayıs 2023 22:33

Not: saati kullanmıyorum sizden bilgi bekliyorum.

25 Mayıs 2023 18:51

Huawei akıllı saat üretmeye çalışmışsın 7.500 TL’ye satıyorsun ama neden ki bir rehberi yok ve bir mesaja yanıt özelliği yok Sen teknoloji üretmeye bırak git kenarda otur Apple yi seyret verdiğim paraya yazıklar olsun hiç ihtiyacımı karşılamıyor. Hiç kimseye Huawei gt3 Pro yu tavsiye etmiyor. Um

08 Mayıs 2023 15:46

Biz Teknosa mağazasından 2 adet Huawei gt 3 Pro titanyum kordon akıllı saat aldık. Saati tercih etmemizin en büyük sebebi çizilmeye dayanıklı camının oluşuydu. Saati alıp evde kurulumunu yaptığımızda saatin rehber özelliğinin olmadığını sadece favori kişilere 10 kişi eklenebileceğini öğrendik. Bir de gelen mesajları sadece görüntüleyebileceğimizi mesajlara cevap veremeyeceğimizi öğrendiğimiz gibi saati aldığımız aynı gün içerisinde iade etmek istedik. Mağaza çalışanları kutuyu açtığımız için saati iade alamayacaklarını belirtti. Yetkili servisle görüşmemiz gerektiğini söylediler. Yetkili servis ve Huawei müşteri temsilcileriyle görüştükten sonra ürünleri aldığımız günün ertesinde ürün memnuniyetsizliği bildirip cihazları yetkili servise gönderdik. Yetkili servis cevabı dün olumsuz geldi. Ben bu ürünü kullanmak istemiyorum başka bir ürün ile değişim istiyorum. Not: mağazaya ilk götürdüğümüzde bir ürünün kurulumu yapılmıştı diğerinin yapılmamıştı saati kullanmıyorum sizden bilgi bekliyorum.

Arzu sonuçtan hiç memnun değil

Garanti Kapsamındaki Huawei Saatime Haksız Onarım Ücreti Ve Yetersiz Destek

05 Eylül 2025 16:13
Garanti Kapsamındaki Huawei Saatime Haksız Onarım Ücreti Ve Yetersiz Destek

Teknik Servis Sonrası Devam Eden Arıza Nedeniyle Ücret İadesi Talebi

Tayfun
13 Ağustos 2025 09:59
teknik-servis-sonrasi-devam-eden-ariza-nedeniyle-ucret-iadesi-talebi-3.jpg
teknik-servis-sonrasi-devam-eden-ariza-nedeniyle-ucret-iadesi-talebi-1.jpg

Huawei Watch Ultimate Kordon Bağlantısı Kolayca Kırıldı, Servis Yüksek Ücret Talep Etti

Furkan
14 Temmuz 2025 10:57
huawei-watch-ultimate-kordon-baglantisi-kolayca-kirildi-servis-yuksek-ucret-talep-etti-6.jpg
Mehmet sonuçtan memnun değil

Defalarca Servise Gönderilen Saatte EKG Arızası Çözülmedi, Güvenim Kalmadı

29 Ağustos 2025 19:50
defalarca-servise-gonderilen-saatte-ekg-arizasi-cozulmedi-guvenim-kalmadi-3.pdf
defalarca-servise-gonderilen-saatte-ekg-arizasi-cozulmedi-guvenim-kalmadi-2.pdf
defalarca-servise-gonderilen-saatte-ekg-arizasi-cozulmedi-guvenim-kalmadi-1.pdf
Kemal sonuçtan hiç memnun değil

Garanti Kapsamında Ayıplı Huawei Akıllı Saat İçin Değişim Reddedildi

Kemal