Huawei Sağlık Saate Bağlanmıyor

4 Nisan 2024 18:251.907

Huawei sağlık uygulamasına son gelen güncellemeyi yaptıktan sonra program sürekli kurulum yapıp güncelleme istiyor. Kısır döngüye girdi; sistem virüs taraması yapıldıktan sonra tekrar güncelleme istiyor ve uygulama saati bir türlü bulamıyor. Konuyla ilgili yardımcı olunmasını bekliyorum.

18 Nisan 2024 11:03

Şikayeti yazalı 14 gün olmasına rağmen hâlâ bir çözüm ya da öneri sunulmadı 2 haftadır uygulamadan cihaza bağlanamıyorum güncelleme yapıyorum uygulamayı indirdiğinde virüs buluyor uygulamayı silip tekrar yüklüyor sonra gene güncelleme istiyor bu şekilde sürekli sirkülasyon a devam ediyor.

18 Nisan 2024 13:22

Görsel deki sorun çözülemiyor

18 Nisan 2024 13:23

5 Nisan 2024 06:47

Huawei sağlık uygulaması guncellenesi lcin uyarı alıyorum güvenli olmadığına dair tereddüt edip indiremiyorum yeni aldığım telefon mi 13pro ve ayrıca sürekli bağlatı problemi yaşıyorum saatim wacht gt bu arada mesaj gelen aramalar vs hep saatimde gösterilmiyor bu arada uygulama üzerinden tüm ayarlarımı yaptığım halde çözümü nedir acaba

Huawei Sağlık Uygulaması Kadran Hatası

25 Eylül 2023 22:186.969

Huawei Health uygulamasında saat kadranları bölümü çalışmıyor bu bölüme tıkladığımda beyaz bir ekran çıkıyor. Dolayısıyl...

1 Destek

Huawei Sağlık Uygulaması Düzgün Çalışmıyor

10 Eylül 2023 06:435.168

"İlgileri için teşekkür ederim"

Tümünü Gör
Huawei Watch Gt4 Üst Tuş Çevirme İşlevini Yitirdi

Huawei Watch Gt4Üst Tuş Çevirme İşlevini Yitirdi

Faruk
Huawei Watch Fit 4 Pro Adım Sayar Hatası!

Huawei Watch Fit4 Pro Adım Sayar Hatası!

Sefa
Huawei Saat Pişmanlıktır, ( Huawei Gt3 Pro)

Huawei SaatPişmanlıktır, ( Huawei Gt3 Pro)

Ömer
Huawei Gt3 Pro Arızalı Ürün

Huawei Gt3 ProArızalı Ürün

Hasan
Huawei Şarj Sorunu Var!

Huawei ŞarjSorunu Var!

Musa
Huawei Nabız Ölçüm Ve Acil Durum Modu Sorunu!

Huawei NabızÖlçüm Ve Acil Durum Modu Sorunu!

Ayşegül

Öne ÇıkanKonular