Uğur
23 Şubat 2024 11:34

Huawei tarafından gerçekleştirilen büyük bir sorumsuzluk hikayesini paylaşmak istiyorum. Yaklaşık olarak bir yıl önce Huawei Watch GT 3 Elite model bir saat satın aldım. Aldığım ilk günden itibaren saatte hoparlörde sorun vardı ve belli bir süre sonra garanti kapsamında yetkili serviste tamir edildi. Tamir sırasında saatin hoparlörü, kapağı, sensörleri ve pili değiştirildi. Saati teslim aldıktan sonra bu sefer pilde sorun yaşanmaya başladı. Bir ay sonra yeniden servise götürdüm. Yaklaşık bir ay sonra saatin kordonu hariç tüm parçalarını değiştirip tarafıma teslim ettiler. Ancak teslim aldıktan sonra bir de ne göreyim; saatim Huawei Watch GT 3 Elite modeli iken artık Huawei Watch GT 3 olarak gözükmeye başladı. Sorunun kaynağı ise Elite modelinin anakartını bulamayıp GT 3'ün anakartını takmış olmaları. Ben bunu kabul etmediğimi ve saatimin Huawei Watch GT 3 Elite olarak değiştirilmesini talep etmeme rağmen, Huawei genel merkezi yanlışını asla kabul etmeyerek saati de değiştirmeyeceğini, yanlışı düzeltmeyeceğini, gelip saati servisten geri almamı istiyor. Açıkça ifade ediyorum; Huawei genel merkezi insanları hafife alıyor ve 'işinize geliyorsa' diyerek dikte etmeye çalışıyor. Bu ülkede yasa ve hukuk var. Siz her ne kadar yanlışı görüp bildiğiniz halde düzeltmek için çaba sarf etmiyorsanız da, ben sizin yanlışınızı sineye çekip 'peki' demeyeceğim. Saati de geri almıyorum ve Tüketici Hakem Heyeti'ne gerekli başvurularımı yapıyorum. Ben parasını ödediğim Huawei Watch GT 3 Elite modelini alana kadar bu mücadeleyi sürdüreceğim.

Gokhan
Gokhan

Aynı şeyi bana da yaptılar gt3 Elite saat anakartı yerine gt3 ana kart koymuşlar. Üstelik bunu yapmak için bile 40 gün göndermediler saatimi. 40 günün sonunda gelen saatin ve eski saatimin programdaki fotoğrafı.

Tayfun sonuçtan hiç memnun değil

Tayfun
04 Ağustos 2024 16:20
Huawei Watch GT2'nin Garanti Sürecinde Yaşanan Sorunlar
Huawei Watch GT2'nin Garanti Sürecinde Yaşanan Sorunlar
Ercan sonuçtan hiç memnun değil

Ercan
29 Mart 2024 02:14