Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

HSBC'nin Ayrımcı Premier Hizmet Modeli

21 Kasım 2024 01:08

Maalesef ki HSBC Bank bugün de beni hayal kırıklığına uğrattı. Yıllardır severek tüm ürünlerini kullandığım bankam, bugün bana hesabımda 1.000.000 TL mevduat yoksa vadeli hesap açmayacağım gerçeği ile yüzleştirdi. Gerçekten anlam veremiyorum, eğer artık Premier hizmet modeline geçildiyse eski müşterilerin suçu nedir? Zaten müşteri olurken Premier olarak müşteri oldum. O zamanki kriterleri karşıladığım için Premier müşteri olarak hesabımı açtım, kartlarımı ve ürünleri o yönde kullandım. Ama zamanla bankanın mevcut müşterilerine karşı uyguladığı bu ayrımcı tavır hiç ama hiç hoş olmadı. Resmen hesapta 1 milyon tl yoksa bizi kullanmayın, hesabı kapatın gidin demek istiyorlar. Kredi kartı alamıyorum, otomatik ödeme veremiyorum, vadeli hesaba para koyamıyorum. Gerçekten dünyanın hangi yerinde böyle bir uygulama var? 1 kredi kartını bile çok gören banka nasıl olur da bize müşteri memnuniyetinden bahseder? Acilen konu hakkında bir yardım bekliyorum. Yıllardır severek kullandığım HSBC hesaplarımı kapatmak istemiyorum.

21 Kasım 2024 11:27 (Şikayetten 10 saat sonra)

Merhaba, Müşterimizin sitenize iletmiş olduğu mesaj Bankamız Yetkilileri tarafından incelemeye alınmıştır. En kısa sürede müşterimize bilgi verilecektir. Saygılarımızla HSBC BANK A.Ş. *** Sayın T. İletmiş olduğunuz mesajınızı inceleyerek size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla HSBC BANK A.Ş.

21 Kasım 2024 11:31

Merhaba, Müşterimiz sitenize iletmiş olduğu mesaja istinaden e mail aracılığı ile bilgilendirilmiştir. Saygılarımızla, HSBC BANK A.Ş. *** Sayın T. İletmiş olduğunuz mesajınız için e mail adresinize yanıtımız iletilmiştir. Saygılarımızla, HSBC BANK A.Ş.

Yunus sonuçtan hiç memnun değil

HSBC'nin Anlamsız Premier Müşteri Şartı

Yunus
20 Şubat 2025 21:20
HSBC'nin Anlamsız Premier Müşteri Şartı
Aslı sonuçtan hiç memnun değil

Aslı
27 Haziran 2024 11:12
Enes sonuçtan hiç memnun değil

HSBC Hesap Açılışı İçin 1 Milyon Tl İstiyor

Enes
31 Ocak 2024 10:38
HSBC Hesap Açılışı İçin 1 Milyon Tl İstiyor

HSBC Advantage Kartın Kapatılması Ve Müşteri Memnuniyetsizliği

İsmail
03 Haziran 2025 11:38
HSBC Advantage Kartın Kapatılması Ve Müşteri Memnuniyetsizliği
Tansel sonuçtan hiç memnun değil

HSBC Kredi Kartının Ani Kapatılması

Tansel