Necati sonuçtan hiç memnun değil

HSBC Bankasında Hesap Kapatma Çıkmazı

08 Kasım 2024 17:10

HSBC bankasında yıllar önce açtığım ve hiç kullanmadığım aktif olmayan bir hesabım var. Farklı bir bankadaki hesabıma erişip üzerimden kredi çekildiği için bütün bankalardaki hesaplarımı kapatma kararı aldım. Ancak HSBC bankasını kapatamıyorum çünkü ikametgahımın olduğu şehirde HSBC bankasının bütün şubeleri kapanmış durumda. Müşteri hizmetleri ve genel merkezle görüştüğümde ise bana telefon numaram güncel olmadığı için ve güncellemedikleri için bankaya gitmem gerektiğini söylüyorlar. Farklı bir ile gidemeyeceğim için banka hesabımın acilen kapatılmasını istiyorum. Eğer ki herhangi bir şekilde adıma çekilmiş bir kredi ortaya çıktığı takdirde HSBC bankanız sorumludur ve yasal işlem başlatacağım. Bu konuda bilgilendirmek istedim.

08 Kasım 2024 18:28 (Şikayetten 1 saat sonra)
11 Kasım 2024 18:15
12 Kasım 2024 11:41

Banka personeliniz aradı lakin şikayetimden tamamen alakasız sanki kredi kartı başvurusu yapmışım gibi bir muamele sergiledi. Konunun bu olmadığını söylediğimde ise murat diye birisini aradıklarını ve yanlışlıkla olduğunu belirttiler. Bu nasıl bir sorumsuzluktur hesap kapatmayla ılıglı olan sıkayetele ne alakası var lütfen daha bilgili konuya hakım ve çözüm sağlayacak şekilde bir personeliniz dönüş sağlarsanız sevinirim ve bu ayıbınıza istinaden işlemimin çözümlenmesini istiyorum yoksa banka hesabımı herhangi bir borcum olmadığı takdirde kapatmadığınız için yasal işlem başlatacağım

BDDK nın web sitesinden durumu belirterek yardım isteyebilirsin

Kenan sonuçtan hiç memnun değil

HSBC Telefon Numarası Güncelleme

Kenan
24 Nisan 2024 21:30
Nazım sonuçtan hiç memnun değil

Nazım
04 Ekim 2024 00:05