Elif sonuçtan hiç memnun değil

Hotels.com Villa Carla Otel

23 Ağustos 2023 00:18

Öncelikle dışarıdan mükemmel gibi görünen villa ve manzara tek doğru olan şey o ikisi gerçekten lazım bile olmaz ama tabiri caizse içi sizi dışı beni deyimi tam olarak bura için geçerli. Odalar rezalet hatta rezalet bile fazla güya temizlenmiş oda verildi. Bize ama asla temizlenmemiş. Yerler çamur içerisinde balkonun her yeri pislik içerisinde klozet desen insan tuvaletini o klozete o pis klozete yapmaya bile kıyamıyor. Banyo desen su akmıyor klima desen çalışmıyor. Mini buzdolabı koymuşlar ama asla soğutmuyor. Akşam oldu mu elektrik gidiyor ve asla gelmiyor. Kahvaltı desen leş bozulmuş peynir ezik domates üç gün öncesinden haşlanmış haşlana haşlana morarmış bir yumurta. İlgisiz işletmeci şikayetlerimizi dile getirdiğimiz halde çözüm yolu bulmayan bizi memnun etmeye çalışmayan biri. O fotoğrafta denize giden yolun olması ama asla o deniz yolunun olmaması ayrı bir ironi. Zaten içeri girdiğinizde ne bir karşılama ne bir bavul taşımaya yardımcı biri asla yok. Koca koca bavulları kat kat çıkıp siz taşıyorsunuz. Asla yardım eden yok yani o dıştan görünen villanın o manzaranın hakkını veremeyen kötü bir işletme. Ha bu arada tur ayarlayıp gitseydik daha farklı kahvaltı daha farklı bir karşılama var asla eşitlik yok.

17 Mayıs 2024 12:22 (Şikayetten 8 ay sonra)

Elif sonuçtan hiç memnun değil

Aysenur
23 Ağustos 2023 00:02

Gülnar
08 Haziran 2023 22:47
Sinan sonuçtan hiç memnun değil

25 Mart 2024 19:36