Hotels.com Rezervasyon Yaptığım Oda Başkasına Verildi

12 Nisan 2024 00:56

Çanakkale'de bir otelde güneş yönüne bakan odada 11.04.2024 tarihinde Hotels.com üzerinden bir gecelik rezervasyon yaptım ve ücretini ödedim. Gitmeden iki gün önce oteli arayarak, gece saat 11-12 civarında giriş yapacağımı bildirdim. Belirtilen tarihte otelde yer almadığımı fark ettiğimde, M****** O*** adlı işletmeci odamı başka birine vermişti ve otelde hiç yer kalmamıştı. Önceden ödeme yapmış olduğum odayı başkasına vermesi kabul edilemez. Bu durumda eşimle birlikte mağdur olduk. Bayram günü gece geç saatte başka bir konaklama imkanı bulamadık. Yaşadığım mağduriyetin nasıl giderileceğini merak ediyorum. Hotels.com'un bu kadar sorumsuz ve kaba bir işletmeyle nasıl çalışabildiğini anlamakta güçlük çekiyorum. Ödediğim para ne olacak?

03 Mayıs 2024 15:43 (Şikayetten 21 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Size yardımcı olabilmemiz için müşteri Hizmetlerini telefonla arayarak, mail göndererek veya chat yoluyla ulaşmanızı rica ediyoruz. Bizi pazartesi ila cuma, 09.00-18.00 saatleri arasında aşağıdaki numaralardan arayabilirsiniz: Saygılarımızla, Hotels.com

Sedat sonuçtan hiç memnun değil

26 Kasım 2024 21:44
Kapalı Otel Şoku: Hotels.com İle Mağduriyet
Aykut sonuçtan çok memnun

16 Temmuz 2024 09:12
"Düzeltici işlem uygulanmış olup hotels.com ailesine teşekkür ederim. Bir sonraki rezervasyon için ilk tercihimsiniz."
Hotels.com Aynı Odayı 2 Kere Sattılar
Nargiza sonuçtan hiç memnun değil

Nargiza
19 Ağustos 2024 14:40
Fuat sonuçtan hiç memnun değil

25 Temmuz 2024 17:13
hotelscom-parayi-alip-yer-ayirmiyorlar-1.pdf