Hotels.com İletişim Kuramamak ve Ödemeyi Alamamak

Bülent
11 Nisan 2023 17:32

hotels.com üzerinden otel rezervasyonu yaptırdım ve zaten firmayı tanıyorum, oteli de biliyorum diye ödemeyi de peşin yaptım. Rezervasyonu yaptıktan sonra giriş tarihini sadece 1 gün sonrasına girdiğimi fark ettim. 12 Nisan-13 Nisan yerine yanlışlıkla 13-14 Nisan tarihini işaretlemişim. Direk oteli aradım ve otel 1 gün öncesi için de yerlerinin müsait olduğunu ama değişikliği sadece hotels.com sitesinin yapabileceğini belirttiler. Hatta fiyat 1 gün öncesinde daha da ucuzdu.

hotels.com uygulamasını yıllardır kullanıyorum, hatta 10 gecelik konaklamamı doldurup konaklama hediyesi bile verdiler. İlk defa iletişime geçmem gerekti, ilk defa aradım ilk defa ihtiyacım oldu. 35 dakika uğraştım, sanal iletişim robotları dakikalarca bekletti, konuyu izah etmeme rağmen anlayamadı, defalarca aynı soruyu sordu ve 35 dakika sonunda bana otelle temas kurun dedi.

Olamaz böyle saygısızlık, bir defa işim düştü muhatap bile bulamadım. Otel diyor ki yerim müsait, ben 1 gün öncesine rezervasyonumu alacak bir insan evladı bulamadım. Uygulamayı silmek ve her gördüğüme verdiğim paranın yandığını anlatmak dışında yapabileceğim bir şey bırakmadılar. Bu kadar basit bu kadar çözümü kolay bir sorunu çözecek bir insan çalıştırmayıp sanal iletişim kullanmak nedir.

01 Eylül 2023 12:38 (Şikayetten 4 ay sonra)

Değerli Müşterimiz, Rezervasyonunuz hakkında bizimle iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz. Size daha fazla yardımcı olabilmemiz için rezervasyon numaranızı bize göndermenizi rica ediyoruz. Saygılarımızla, Hotels.com

Hotels.com’da Yanlış İptal Sonrası Ödeme İadesi Ve Rezervasyon Sorunu

04 Mart 00:06
hotelscomda-yanlis-iptal-sonrasi-odeme-iadesi-ve-rezervasyon-sorunu-2.jpg

Kapalı Otelde Rezervasyon, İletişim Sorunu Ve İade Talebi

Göktuğ
02 Mart 00:01
Yüksel sonuçtan hiç memnun değil

Hotels.com’da Yanlış Konsept Bilgisi Ve Geciken İade Süreci

Yüksel