Gürkan sonuçtan hiç memnun değil

Hotels.com Haksız Depozito Talebi

Gürkan
17 Mayıs 2024 14:52

Hotels.com, depozito bedeli adı altında gösterilen 2780 TL'lik otel rezervasyonunda karttan 3030 TL çekiyor ve bunun, otel tarafından istenen 250 TL'lik bir depozito olduğunu belirtiyor. Ancak Troas Ada Hotel'in böyle bir talebi olmadığını öğrendiğimde Hotels.com ile iletişime geçmeye çalıştım; ancak 5-6 yazışmada '72 saat içinde dönülecek' denilmesine rağmen konu sonuçsuz bırakılıyor. Telefon ile iletişim kurulamıyor ve muhatap bulunamıyor. Cevap beklerken gelen son e-postada şu ifadeler yer alıyor: 'Merhaba, lütfen bize herhangi bir geri ödeme almadığınıza dair kanıt göndermek için çok nazik olun. Banka ekstresi ve genel olarak belgeler her zaman PDF veya JPEG formatında olmalıdır. Kanıt da dahil olmak üzere talebinizi tekrar aldığımızda, talebinizi takip etmek için otelle iletişime geçeceğiz. Saygılar,Hotels.com.' Bana gönderim dekontunu göndermek yerine elim boş fotoğrafını veya ekstremin tamamını istiyorlar.

20 Mayıs 2024 10:12 (Şikayetten 2 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Rezervasyonunuz hakkında bizimle iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz. Size daha fazla yardımcı olabilmemiz için müşteri Hizmetlerine telefonla arayarak veya chat yoluyla ulaşmanızı rica ediyoruz. Sabrınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Hotels.com

21 Mayıs 2024 16:34

Sezin sonuçtan hiç memnun değil

12 Temmuz 2023 15:29
Oğuz sonuçtan hiç memnun değil

06 Ocak 2025 18:30
Ece sonuçtan hiç memnun değil

07 Şubat 2025 19:49
Bülent sonuçtan hiç memnun değil

Bülent
20 Şubat 2024 15:23