Burak sonuçtan hiç memnun değil

25 Aralık 2024 18:20

tr.hotels.com adlı siteden, 24 Kasım 2024 Pazar günü giriş, 27 Kasım 2024 Perşembe günü çıkış yapmak üzere bir otel (Hotel Saint Gery) rezervasyonu yaptım. Parasını ödedim ve seyahati gerçekleştirdim. İşim gereği bir AB projesi toplantısı için gittiğim Brüksel'den dönüşte yaptığım harcamaların dokümanlarını vermek ve belgelendirmek zorundayım. Döndüğümden beri hotels adlı site faturamı vermeyi reddediyor. Hakkımda soruşturma açılacak ve ben bu yüzden çok ciddi bir mağduriyet yaşayabilirim. Parasını ödediğim bir hizmete ilişkin fatura vermemekte ısrar ediyorlar ve bana "Tatil veya iş seyahati için otel veya kiralık tatil evi KDV makbuzu veya vergi faturası istiyorsanız, rezervasyon sırasında Sonra Öde seçeneğin seçmeniz gereklidir. Çıkış sırasında ödemenizi yaptıktan sonra, resepsiyon görevlisinden veya otel müdüründen vergi faturası isteyin." biçiminde bir uyarıları olduğunu söylüyorlar. Ben böyle bir şey görmedim ve sonuçta parayı ödedim. Daha da ilginci aynı toplantıya gittiğimiz ve malum siteyle benim mail adresim üzerinden irtibat kuran arkadaşımın mağduriyetini giderdiler. Şikayetçiyim ve bunu okuyan herkesi daha güvenilir sitelerden alışveriş yapmaya davet ediyorum. Aşağıda hotels adlı sitenin arkadaşıma yolladığı ve bana yollamayarak beni hukuki olarak zor duruma sokmakta ısrar ettiği faturayı ve bana yolladığı makbuzun görsellerini paylaşıyorum.

28 Aralık 2024 18:41

Hala sorunu çözmüyorlar. Türkiye’de faaliyet gösterip fatura vermemek nasıl bir şey? Hazine ve Maliye Bakanlığı, BTK ve diğer ilgililer bu konuyu irdelemeli.

21 Ocak 2025 12:42

Sorun çözülmüyor, Hotels hiç ilgilenmiyor. Cumhurbaşkanlığına şikayet yazdım. Umarım sorun çözülür. İş yerimle çok kötü durumdayım.

Cenker
Cenker

Çözebildiniz mi? Aynı sorunu yaşıyorum

17 Temmuz 2025 09:33
Murad sonuçtan hiç memnun değil

26 Nisan 2025 09:52

İbrahim