Kurutmalı Çamaşır Makinesi Su Akıtıyor, Servis Sorunu Çözmüyor

16 Ekim 2024 19:442.883

Markanızdan kurutmalı çamaşır makinesi kullanıyorum. Makine. Çalışırken. Su akıtıyor. Servis çağırıyorum
çektiğim videoyu gösteriyorum. Kısa programda makineyi çalıştırıp 2 dakika. Bekleyip akmıyor. Sorun yok deyip gidiyor bir de üstüne. Para talebinde bulunuyorlar. Ürünümün hala bir yıl garantisi var
Ayrıca. Sorunum çözülmüyor. Ve makine hala su akıtıyor. Firmayı aradığımda personelin orada 2 saat duramayacağını beyan ediyor. Bende kendisine arızayı görmesi için video çekiyorum onu kabul etmiyor. Makine su akıttığı süreyi beklemiyor e makineyi açıp bakmıyor. E bu sorunu nasıp çözeceğim diyorum. Gelmeden bir saat önce ararlar. Makineyi çalıştırırsınız. Gelene kadar su akıyorsa görür diyorlar
Bende kendilerine. Ya gelmeden önce su akıtırsa video çekerim onunda dikkate almazlarsa ne olur diyorum. Bana hala aynı şeyleri tekrarlıyorlar
Bu markayı aldığıma gerçekten çok pişmanım. 2 yılda. Bir makine için 3 defa arıza oluşmaz ya
Bununla ilgili Tüketici Hakları'na ve CİMER'e şikayette bulunacağım. Servis gelecek iki dakika. Duracak bir. Arıza yok deyip para talep edecek be güzel. Bir sistem

17 Ekim 2024 14:29 (Şikayetten 18 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Ürünlerimiz ve hizmetlerimizle ilgili bizleri bilgilendirmiş olduğunuz için teşekkürlerimizi sunarız. Şikayetiniz bizlere ulaştı. Sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Sizlere daha iyi hizmet sunabilmemiz için firmamızın ürün ve hizmetleriyle ilgili düşüncelerinizi bizlerle paylaşmaya devam etmenizi rica ederiz. Saygılarımızla Hoover Tüketici Hattı

Erkan
29 Ekim 2024 16:34

Müşteri temsilcisi ile görüşmeden sonra. Tekrar gelindi. Makine içindeki. Hortumun çalışırken titremeye kaynaklı bir şekilde. İçindeki vidalara değerek Delindiği tespit edildi Garanti süresi devam eden makinemin parçası ücretsiz bir şekilde değiştirildi

9000 TL'lik Makine 4 Ayda Bozuldu, Servis Yalan Söylüyor Ve Garanti Vermiyor!

9 Mayıs 2025 13:061.485

2024 yılında 9000 TL verip neredeyse bütün parçalarını değiştirdiğimiz kurutmalı çamaşır makinesi 4 ay sonra tekrar arız...

9000 TL'lik Makine 4 Ayda Bozuldu, Servis Yalan Söylüyor Ve Garanti Vermiyor!

Hover Çamaşır Kurutma Makinesi Servisi 2,5 Aydır Çözüm Sunmuyor

14 Haziran 2025 09:46970

Hover marka çamaşır kurutma makinamı 2 buçuk ay önce servise verdik. Makine çalışma süresini tamamlıyor fakat kurutma ya...

Hoover Kurutmalı Çamaşır Mak. Garantisi Var. Firma Mağdur Etti

25 Temmuz 2024 16:253.077

2 yıl önce Hoover kurutmalı çamaşır makinesi aldım. 2 yıl içerisinde 6 kez servis geldi. Kurutması çalışmıyor diye baktı...

Tümünü Gör
Hoover Tokaç Kırılması Ve Yerinden Çıkması

Hoover TokaçKırılması Ve Yerinden Çıkması

Dilek
Hoover Kurutmalı Çamaşır Makinesi Kurutma Sırasında Su Alıyor!

Hoover KurutmalıÇamaşır Makinesi Kurutma Sırasında Su Alıyor!

Yeşim
Hoover Hayal Kırıklığı Su Haznesi Problemi!

Hoover HayalKırıklığı Su Haznesi Problemi!

Cafer
Hoover Kurutmalı Çamaşır Makinesi İlgisizliği!

Hoover KurutmalıÇamaşır Makinesi İlgisizliği!

Ozge
Hoover Dry& Wash Kurutmalı Çamaşır Makinesi Mağduriyeti!

Hoover Dry& WashKurutmalı Çamaşır Makinesi Mağduriyeti!

Ahmet
Hoover Çamaşır Kurutma Makinesi Sorunu!

Hoover ÇamaşırKurutma Makinesi Sorunu!

Fatma

Öne ÇıkanKonular