Erdoğan sonuçtan hiç memnun değil

Hoover Kurutmalı Çamaşır Makinesi

09 Mayıs 2023 14:52

Hoover marka 11 kg yikama 9 kg kurutmalı wifili çamaşır makinesi aldım, yikama ve kurutmada sorun yaşamadım ama elektrik kesilince kaldığı yerden devam etmeyen bir makine en bastan başlatıyor, ben pişmanım. Bu özellik neden hiçbir yerde yazmıyor, ve saka gibi elektrik ve su tasarruflu olduğu yazıyor. Ben mağdurum.

10 Haziran 2023 21:03

Kurutmalı çamaşır makinesi, Hoover marka 11 kg yikama 9 kilo kurutma makinesi, elektrik kesintisinde program kaldığı yerden devam etmiyor, bastan basliyor, konuyla ilgili servis gelecek dediler ama 1 ay oldu gelen giden arayan soran yok, deprem bölgesindeyim ve mağdurum.

Ek
Ek
09 Mayıs 2023 14:55 (Şikayetten 2 dakika sonra)
09 Mayıs 2023 15:07

Aradığım yerler arasında müşteri hizmeti ve teknik servis var zaten. Makinenin özelliği olduğu söyleniyor.

24 Mayıs 2023 12:43

Hoover dan aradılar, makineyi birkaç kez test ettim, ama kurutma işlemindeyken bile elektrik kesintisinde basa döndüğünü videoya çektim. Makineyi servise aldıracaklarını söylediler, servis gelmedi ve aramadı.

28 Temmuz 2023 21:02

Temmuz ayinin sonuna geldik ve hala servis gelmedi, bari yalan söylemeseydiniz hakkımı helal etmiyorum.

31 Temmuz 2023 14:54

Servis gelmedi ve gelmeyecekmiş, bu makineyi böyle tasarlamışlar bunu bilmeyenler için yazıyorum Hoover marka almam

Hoover Kategorileri