Hilal sonuçtan hiç memnun değil

Hoover Kurutma Makinesi Uygulama Sorunu

Hoover Kurutma Makinesi Uygulama Sorunu
07 Kasım 2024 01:58

16 Aralık 2024 22:04

1,5 ay önce şikayetimi yazdım sırf laf olsun diye müşteri hizmetleri aradı ekip yönlendireceğiz dedi. 1,5 hafta sonra ekipler aradı evde değildim yarın geleceğiz dediler Aradıkları numarayı dönüş yaptım ne arayan var ne gelen. Wi-Fi koymuşsunuz makineye bağlanmaya çalışıyorum başkası bağlı diyor. Filtreden makinenin içine tozlar çıkıyor çamaşırları çıkarıyorum hep toz. Asla kimseye önermem ki geçen arkadaşım sordu asla alma dedim. Yazık gerçekten.

15 Kasım 2024 01:15

Hoover tamburlu kurutma makinesi uygulama kurulumu yaptım daha önce bu şekilde kullandım şu an tekrar kullanmak istediğimde hesabım kapalı görünüyor. Giriş sağlıyorum fakat bu seferde daha önce eşleştirdiğim kurutma görünmüyor tekrar eşleştir dediğimde ise cihazım eşleştirilmiş olarak gözüküyor. Destek talep ediyorum Bu şikayeti oluşturdum ertesi gün bir çalışanınız aradı teknik ekip sizinle iletişime geçecek dedi maalesef asla kimse aramadı İnsanlar oyalamak için ön görüşme sağlayıp duruyorsunuz

07 Kasım 2024 10:34 (Şikayetten 8 saat sonra)
07 Kasım 2024 19:02

Sorunum çözülürse memnuniyetimi tabi ki belirtirim

Serap sonuçtan memnun

Serap
08 Aralık 2024 17:43
Hoover Kurutma Makinesi Uygulama Bağlantı Sorunu

Hoover Hon Uygulama Eşleşme Sorunu

Mesut
01 Ocak 2024 01:15
Büşra sonuçtan hiç memnun değil

Büşra
11 Nisan 2025 10:55
Fatma sonucu yetersiz buldu

Fatma
24 Aralık 2024 16:31
Resul sonuçtan hiç memnun değil

Resul
05 Mart 2024 19:43