Meral sonuçtan memnun

Hoover Demo Modu Devreden Çıkmıyor

Meral
21 Aralık 2023 17:24
Meral'ın Teşekkür Mesajı
“Çağrı merkezindeki arkadaş bana sadece çocuk kildini açmam gerektiğini söyledi fakat demo. Modu gene olmadı yani onlarda bilmiyorlar demo modu nasıl. Devreden çıkar. Teşekkürler...”

Makine demo modunda yazıyor, nasıl iptal edebiliriz? Açılışta dili Türkçe yaptık ve kendiliğinden demo moduna geçti. Bir türlü normal kurutma yapmıyor, yardımcı olabilirseniz sevinirim. Hoover ALL in One 300 10 kg kurutma makinesi için her yolu denedik ama bir türlü yapamadık. Çocuk kilidini kapatmak için iki düğmeye 10 saniye basılı tutun dediler, yine olmadı, çalışmıyor.

22 Aralık 2023 09:05 (Şikayetten 15 saat sonra)
Meral
24 Aralık 2023 11:15

Yorumlar (5)

Tuğçe

Allah senden razı olsun bozuldu sandım daha yeni aldım makineyi sabahtan beri bakmadığım yer kalmadı Çok teşekkür ederim

Fatih

Fotoğraflar yüklenmedi galiba hdry 300 kurutma makinesinin demo modunu kapatmak için ekranın altında ki tuşlardan solda ki 2 tuşa (hafıza ve gömlek resmi olan tuşa) 7 saniye boyunca basmak gerekiyor

Fatih

Hoover hdry 300 kurutma makinesi olup da demo modunu kapatmak için çare arayan arkadaşlar fotoğrafını attığım düğmelere aynı anda 7 saniye kadar basmak gerekiyor. Günlerdir bu soruna bir cevap arıyordum sonunda çözdüm.

Hoover Demo Modu Devreden Çıkmıyor
Erhan

Nasıl çözdünüz

Ferahnaz

Bende de h dish700 bulaşık Makinesi var dün başıma geldi demo on aktive yazısı çıktı. Kılavuza bakarak çözüm sağladım. Makine kapalı iken açma kapama tuşu ve yarım yük (altında ayarlar simgesi olan tuş olacak) aynı anda basarak 10 - 15 Sn. Sonra demo off yazısı çıkıyor. Birkaç kez denedim ancak oldu. Aynı sorunu yaşayan başkaları olur diye yazmak istedim.

Hoover Demo Modu Çıkmıyor

23 Mayıs 2024 18:23
Habibe sonuçtan çok memnun

Habibe
09 Aralık 2024 02:06
"Şikayetimizin üzerinden çok geçmeden, marka bizimle iletişime geçip çözüm sağladı. Çok memnun kaldık, teşekkür ederiz."

Hoover Tamburlu Kurutma Makinesi

Ahmet