Hoover Çamaşır Makinesi Sallantı Problemi

Harun
04 Ağustos 2023 12:50

Hoover markasının eski ve tecrübeli olmasından yola çıkarak çamaşır makinesi aldık. İlk başlarda problem yaşamadık. Daha sonra sıkma esnasında kazanda vurmalar başladı. Bunun üzerine servis çağırdık ve yaylarının arızalandığını ve değişmesi gerektiğini söylediler. Ücret karşılığı değişimini yaptırdık. Ancak sorunumuz çözülmemişti. Bunun üzerine tekrar servis çağırdık ve servis yetkilisi çamaşırları aynı özelliklere ayırarak yıkamamız gerektiğini başka bir çözümün olmadığını söyledi. Şimdiye kadar başka markalarda böyle bir sorun yaşamadık. Çamaşırları biriktirip ayırmak ona göre yıkamakta ayrı bir sıkıntı.
Uzun araştıralar ve kendi izlenimlerim sonucunda, makine çamaşırları yaymadan sıkmaya geçtiği için çamaşırlar bir bölgede toplanıp kazanın sallanmasına ve vurmasına neden oluyor. Daha sonraki turlarda yavaş yavaş çamaşırları yaydığı için denge sağlandığından sallantı geçmektedir. Buradaki sorunun tamamen sıkma öncesi çamaşırları yayma problemi olduğu ve yazılımsal bir arıza olduğu açıktır. Servisi arayarak durumun bu şekilde olduğunu söylediğimde yazılımsal bir sorun olsa makine hiç çalışmaz şeklinde bir yanıt aldım. Hoover gibi bir markanın böyle bir soruna çözüm bulamaması çok üzücü. Sorunun teknik olarak çözülmesini talep ediyorum.

04 Ağustos 2023 12:58 (Şikayetten 8 dakika sonra)

Dilek sonuçtan hiç memnun değil

Dilek
05 Ağustos 2023 20:21
Hasan sonuçtan hiç memnun değil

Hoover Çamaşır Makinesi Sürekli Sorun Çıkarıyor, Mağduriyetimiz Giderilmiyor

Hasan
21 Temmuz 2025 15:27
Hoover Çamaşır Makinesi Sürekli Sorun Çıkarıyor, Mağduriyetimiz Giderilmiyor

Hoover Çamaşır Makinesi Ürünleri Yırtıyor!

Nilay
23 Kasım 2023 12:46
Hoover Çamaşır Makinesi Ürünleri Yırtıyor!

Hoover Servis Hizmeti Ve Ücret Politikası Hayal Kırıklığı Yarattı

Furkan