Hoover Çamaşır Makine Sıkma Devri 1000 Derecede Takılı Kaldı

Emine
10 Aralık 2023 16:22

Bizde Hoover çamaşır makineyi 2 ya da 3sene ancak oldu alalı. Kullanma kılavuzunu bulamadım. Tam tarih hatırlayamadım. Çamaşır makine dijital yeri bozuluyor sürekli. Değiştirildi. Yine bozuldu. Sorun şu. İlk önce ısıtma ve sıkma devir lambası ve yıkama göstergesi saati sürekli değişiyor. Ve ses çıkartıyordu BİP diye. Şu an sıkma devri 1000 dereceden aşağı indiremiyorum. 1000 derecede takılı kaldı. Çamaşırları sadece 1 programda yıkayabiliyorum. O da 400 de sıkıyor. Ben 800 devirde çalıştırıyordum. Sıkma devri 1000 de kilitli kalmış. Hiçbir şekilde indiremiyorum devri. Normal tamirciyi aradım. Bazı dijital çamaşır makinalar banyoda nem kaptığı için dijitali bozuluyor dedi. Saç kurutmayla kurutun dedi. Saç kurutmayla dijital yeri kuruttum (banyoda nemden dolayı dijital ayarı bozulmuştur diye) ama hala sıkma devri 1000 de ve 1 program hariç sıkma ayarı hep 1000 devirde. Ön yıkamalı program da da 1000 devirde. Ondan o programda da yıkayamıyorum. Bana bu konuda yardımcı olabilir. Misiniz ne yapmalıyım. İnternetten baktım resetleme yaptım. Eğer anlatıldığı gibi doğruysa, ama sonuç hala aynı. Şu an makine çalışıyor. Dursun resim yüklerim

Emine
10 Aralık 2023 16:41

Bir sorun daha gördüm makinede. Bu makine hep böylemi çalışıyordu. Ya da sorunu mu var bilmiyorum. Videoyu göndermek istedim

11 Aralık 2023 09:00 (Şikayetten 16 saat sonra)

Gülsüm
12 Eylül 2023 15:29
Selma sonuçtan hiç memnun değil

Selma
08 Ocak 2024 15:54
Hasan sonuçtan hiç memnun değil

Hoover Çamaşır Makinesi Sürekli Sorun Çıkarıyor, Mağduriyetimiz Giderilmiyor

Hasan