Aybars sonuçtan hiç memnun değil

Hiwell Fahiş Ve Sık Fiyat Artışı

Hiwell Fahiş Ve Sık Fiyat Artışı
07 Nisan 2024 13:01

Fiyatlar sürekli artıyor. Döviz bazlı baktığımız da bile fahiş bir artış var. Paket fiyatları arasındaki fark kapatıldı. İndirim kuponlar eskisinden daha verimsiz. Bu durumun farkındalar.
Bu duruma:
"Terapinin herkes için ulaşılabilir olması bizim de temel gayemiz. Bu doğrultuda içinde bulunduğumuz şartlarda mümkün olan en uygun fiyatlarla en iyi hizmeti sunmaya çalışıyoruz."
gibi bir dönüş kabul edilemez. "Herkes için ulaşılabilir"in tanımı nedir? Örneğin ben eskisi gibi paket alamıyorum, seans aralıklarımı uzattım ve indirim kuponu kovalamaktan yoruldum. Döviz artış hızı azaldı. Son zam ne için yapıldı? Yakında çok memnun olduğum Hiwell'i kullanmayı bırakmak zorunda kalabilirim :(

15 Nisan 2024 09:32 (Şikayetten 7 gün sonra)

Merhaba, Öncelikle geri bildiriminiz için teşekkür ederiz. Sizlere en kaliteli hizmeti en uygun fiyata sağlayabilmek için çalışıyoruz. Hiwell hesabınızın bağlı olduğu e-mail adresinden talebinizi ileterek bize ulaşabilirsiniz. Sevgiler Hiwell

19 Nisan 2024 12:54

Üzgünüm ama bu kesinlikle sık fiyat artışlarını açıklamıyor. Bırakın Türk Lirası'nı, yabancı para birimlerinde bile seans başına 5-6 dolarlık bir fiyat artışı oldu. Yani bir zamanlar 20-22 dolara ödenen seanslar şimdi 28-30 dolar. Dünyada böyle bir artış yok. Özellikle düşük gelir seviyesini düşündüğünüzde bunu nasıl karşılayacağız? Sizleri toplumun gelir durumunu analiz etmeye ve topluma hizmet eden bir kurum olarak duyarlı olmaya davet ediyorum.

22 Nisan 2024 10:51

Aytuğ