Hiwell Psikolog Davranış Şikayeti

30 Ocak 2024 13:34

Geçtiğimiz hafta Hiwell'de bir psikologla ilk seansımı yaptım ancak kendisi, seans sırasında maddi durumumun yeterli olup olmayacağını üstü kapalı bir şekilde dile getirdi. Zaten psikolojik bir sorun yaşayan veya kendini kötü hisseden bir kişiye, yetersiz olduğu yönünde yargıda bulunmak ve bunu bir psikoloğun yapması beni derinden etkiledi. İsim vermeyeceğim ama bu durum, uygulamanın sadece para için açıldığı ve hastaların sadece maddi durumlarına odaklanıldığı izlenimini bana verdi. Bu yüzden önermiyorum, kendimi küçümsemiş hissettim. Ayrıca fiyat bilgisi zaten ilk seans öncesinde altta bilgi olarak verilmişti; dolayısıyla ne kadar ödeyeceğim konusunda az çok bir fikrim vardı. Bunun üzerine terapistin ne tür bir sorunum olduğunu bile sormaması durumu daha da vahim hale getirdi.

01 Şubat 2024 09:23 (Şikayetten 1 gün sonra)

Merhaba, Yaşadığınız sıkıntı için üzgünüz. Hiwell hesabınızın bağlı olduğu e‑mail adresinden talebinizi iletmeniz yeterlidir. Sevgiler Hiwell

Zeynep
Zeynep

Çok çirkin bir davranış olmuş, ben firmayı inceliyordum bu yorumu görünce vazgeçtim. Paylaştığınız için teşekkürler

Başak

Kendileri beni bir yıl sonra aradı özür dilediler güya ama şikayetmi istersem kaldırabileceğimi belirtile bende konuyla ilgili bir şey demeden kapatmıştım. Ama kendileri beni sürekli arayıp mesaj atıp şikayetimi kaldırmam husunda isteklerini belirtip durdular üzgünüm bir uzamanın hastaya bu denli harekete bulunup sonradan gelip özür dilemeleri hastanın bu davranışı unutmasını bekleyemezler buradaki şikayetimi kaldırmamak benim elimde bu konuda asla fikrim değişmeyecek kimsenin ekmek parasında gözüm yok ama başka insanlarında bu duruma düşmesini rencide olmasını istemediğimden yazmak istedim yardımcı olduysam ne mutlu bana.

Tuğçe
14 Temmuz 2023 15:11
Halit sonuçtan hiç memnun değil

Hiwell Online Terapi Haksızlığı

Halit