Hisar Hospital Çamlıca Hastanede Yaşanan Zorlu Süreç Ve İletişim Eksiklikleri

21 Ekim 2024 21:39

17.10.2024 tarihinde saat 10:00 sularında ilgili hastaneye acil bölümünden giriş yaptım. Sancım olduğu için canım çok yanıyordu. Kayıt sonrası acil doktoruna gittim. Doktor bey, oturduğu yerden beni muayene etti. Yaşadığım problemleri sorarak beni dahiliye polikliniğine sevk etti. Dahiliye polikliniği için tekrardan kayıt ve giriş yaptıktan sonra doktor beyin odasının kapısında beklemeye başladım. 1. Katta yer alan hostes arkadaşların ilk karşılamaları iyiydi fakat sarı saçlı hostes arkadaşın 'biz nelerle uğraşıyoruz' deyip laf sokmadan duramıyor sanıyorum ki. Ek olarak kriz yönetimi ve müşteri memnuniyeti açısından daha çok çalışmaları gerekiyor. Sancım o kadar fazlaydı ki yerimde duramıyordum. Yerimde duramama rağmen 20 dakika beni orada boşu boşuna beklettiler. Akabinde ben de can havli ile kendilerine yüklenmiş olabilirim, haklarını helal etsinler fakat ben ses çıkarmadan orada bekleseydim herhalde ölürdüm. Doktor beyin yanına bir şekilde girmeyi başardım. İlk muayene sonrası acil servise geri gönderildim ve serum verildi. Serum 2 farklı şişeden oluşuyordu, ilk şişenin bitmesi ve 2. Şişeye geçmemiz gerektiğini hemşire hanımlara ben hatırlatmasam daha iyi olurdu tabii. Serumu bitirmeme rağmen ağrım ve sancım geçmediği için acil serviste acıdan ağladım. Hemşire arkadaşlar gelip 'ağrınız geçti mi' dediğinde geçmediğini belirttim ve tekrardan doktor beye bilgi ilettiler. Ağrı kesici iğne oldum ve sancım 10-15 dakika içerisinde yavaş yavaş azaldı. Doktor bey kimya testlerini de istedi. Akabinde onları da verdim fakat SGK olmadığı için ilk başta tereddüt ettiğimi doktor beye de ilettim. Gerekli olduğunu söyledikten sonra yaptırdım. Saat 13:00’da sonuçlarımı aldım ve ultrasonun yolunu tuttum. Ultrasonda da belli bir süre bekledikten sonra tekrar doktor beyin yanına gidip son görüşmemizi yaptık. Kendisi böbrek taşı düşürdüğümü ve üroloji ile görüşüp ilaçları onların yazması gerektiğini iletti. Ürolojinin yolunu tuttum. Ürolojideki doktor daha önce yaptırdığım röntgeni tekrar yaptırmamı istedi. Akabinde tekrar gittim, ücret ödeyip röntgenimi çektirip doktor beyin yanına çıktım. Kendisi de dahiliye doktorunun koyduğu teşhisi onayladı ve tedavi yazdı fakat tedavi yazarken acil doktorunun neden önce ürolojiye göndermediğini sorguladı ve başhekimle iletişime geçerek uyarıda bulundu. Hem 0 hizmet hem 14.250 TL. Hakkımı sonuna kadar arayacağım.

24 Ağustos 2023 20:40
Yasemin sonuçtan hiç memnun değil

09 Haziran 2024 15:21
ozel-kecioren-hastanesi-ozel-kecioren-hastahanesi-hk-1.pdf