Murat sonuçtan hiç memnun değil

Hiking A43 Yetkili Servis Kargo Ayıplı Ürün!

25 Ocak 2024 21:27
25 Ocak 2024 20:23

Hiking a43 cihaz Ürün teslim alalı 35 gün oldu geldiğinde adaptörü arızalı çıktı iade almadınız servis fişi istediniz adaptörün yenisini gönderdiler şimdi telefon kendi kendine şarj ediyor ürün garantili olduğu halde kargo ücretini servise göndermek için kendim ödedim böyle servisçilik olmaz ürün yasal olarak ayıplı üründür ücret iademi istiyorum... Yasal haklarımı ve gönderdiğim ürünün kargo bedelini de istiyorum

26 Ocak 2024 16:18 (Şikayetten 18 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle firmamızı tercih etmiş olduğunuz için teşekkür ederiz. Başvurunuz ile ilgili müşteri temsilcimiz en kısa sürede tarafınıza geri dönüş sağlayacaktır. Hiking İyi Günler Dileriz.

26 Ocak 2024 16:20

merhaba sizi aradık fakat ulaşamadık. geri dönüşünüzü bekliyoruz.

26 Ocak 2024 18:25

Gönderdim garantili ürüne 109 TL de kargo ücreti ödedim.

Memed
Memed

Ümraniye Canpark Şah Bilişim hizmetlerinden 12 Ağustos 2025 tarihinde hiking A45 ve inteya hihwatch Pro saat ve telefon aldım saati ilk aldığım günden beri telefonla işte çıkmıyor başka bir bayiye götürdüğümde hem telefonun hem saatin arızalı olduğu söylendi bayiye telefonun servise gönder menüleri için bıraktım 22 gündür cevap gelmedi ve telefonum Ana ekrana geçişte kilit ekrandan çıktığında kasıyor Hoparlörden ses gelmiyor hiking telefonun şikayet hattı e-mail göndermeme izin vermiyor gereğinin yapılmasını istiyorum