Fatih sonuçtan hiç memnun değil

HGS Fernas Otoyol İşletmesi

Fatih
01 Temmuz 2024 18:18

12.11.2023 tarihinde Denizli-Aydın yeni açılan otoyolundan geçtim, HGS'de bakiye yetersiz denildi ve geçtim. Daha sonra HGS'me bakiye yükledim. 1 yıl sonra evime icra gönderildi. Gönderilen icra bildirisinde 12.11.2023 tarihinde ve sonra 16.11.2023 tarihinde tekrar geçtiğim bildirisi ile ihlali geçiş ve 950 TL toplam ceza ve icraya düştüğü için toplam 2.400 TL Ankara 2. İcra Müdürlüğüne ödeme yaptım. HGS'de hatalı ve ihlali geçişim yok, defalarca sorgulama yaptığım halde. Fergas otoyol işletmesini aradığım zaman, 'Takip etseydiniz' diyerek bir cevap verildi. Ne geçiş ihlali ne de hatalı geçiş yapmadığım halde. Otoban masraf ve her türlü ödemeleri vatandaşlara yaptırıyorlar. Bir yıl elimize ulaşan bir bildirim olmuyor. Arayıp itiraz ettiğimiz zaman 'Takip etseydiniz' deniliyor. PTT üzerinden HGS geçiş ve bilgi dökümü aldığım zaman, hatalı geçişiniz yok deniliyor. Fakat Fergas otoyol işletmesi bildiri yapmadan icra takibi başlatabiliyor. Devlet neden bu Fergas otoyol işletmesi için bir şey yapmıyor? Kafasına göre icra gönderip vatandaşlardan misli misli ücretler ödemeler alıyor?

HGS Geçiş Cezası: Bilgilendirme Eksikliği Ve Mağduriyet

Gizem
28 Ekim 2024 19:01
Yılmaz sonuçtan hiç memnun değil

Yılmaz
04 Eylül 2023 17:44

İsmail
29 Ağustos 2023 15:20
Fevzi sonuçtan hiç memnun değil

Fevzi
03 Ağustos 2023 23:58