HepsiPay Hepsiburada Sim Bloke Sorunu

HepsiPay Hepsiburada Sim Bloke Sorunu

Hepsipay hesabım operatör değişikliğinden dolayı sim kartım bloke oldu. Müşteri hizmetlerini arıyorum beni bir menüye yönlendiriyorlar " şu an sim kart blokenizi kaldıramıyoruz işleminize uygulama üzerinden devam edebilirsiniz" diyor ama uygulamaya da
giremiyorum saçma bir paradoks içinde kaldım kimse yardımcı olmaya çalışmıyor. İçeride param var kullanamıyorum. Enflasyonist bir dönemde alacağım ürününün fiyatının artması durumunda zararım ne olacak?

2 Destek
22 Mayıs 2024 11:35 (Şikayetten 2 dakika sonra)

Merhaba, Talebinizi aldık, yaşadığınız olumsuz deneyim nedeniyle üzgünüz. Yaşanan durumu çözümlemek adına ilettiğiniz konuyu hemen incelemeye başlıyoruz, en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla Hepsipay

Merhaba Özkan Bey, Talebiniz hakkında Hepsiburada Müşteri Hizmetleri sisteminde yer alan 563324359 numaralı kayıt üzerinden bilgi aktarılmıştır. Talebinizin sonucunu üyelik sayfanızda bulunan “Hesabım-Soru ve Taleplerim” bölümünden görüntüleyebilirsiniz. Saygılarımızla, Hepsipay

Hepsiburada Beceriksizliği Ve Hepsipay Sim Kart Bloke Sorunu

Merhaba, Hepsiburada uygulamasını aktif kullanan ve aylık bazda yüklü alışverişler yapan birisi olarak, 1 haftadır süren...

3 Destek1 Yorum

Hepsipay Para İadesi Sıkıntısı!

Hepsipay Paraİadesi Sıkıntısı!

Fatih
Hepsiburada Hazır Limitim Düştü

Hepsiburada HazırLimitim Düştü

Kenan
Hepsipay Hepsiburada Hazır Limit Faizi Ürünler İade Edilmesine Rağmen Düşmüyor!

HepsipayHepsiburada Hazır Limit Faizi Ürünler İade Edilmesine Rağmen Düşmüyor!

Altan
Hepsipay Onaysız Para Çekilmiş!

Hepsipay OnaysızPara Çekilmiş!

Öne ÇıkanKonular