HepsiPay Hepsiburada Müşteri Mağduriyeti Ve İlgisizlik

HepsiPay Hepsiburada Müşteri Mağduriyeti Ve İlgisizlik
15 Şubat 2024 14:28

14.02.2024 saat 00:38 tarihinde Hepsiburada'dan Hepsipay limiti ile iPhone 13 Mavi renk cihaz ''aynı gün 09:00 - 13:00 arası teslimatlı'' şekilde siparişi verdim. Kartımdan para çekildi fakat siparişlerim ekranında oluşturduğum sipariş gözükmüyor. Daha sonrasında müşteri hizmetleri çalışma saati dışında olduğu için sabah 08:45 - 09:00 saatleri arasında bağlanıp sorunumu belirttim. Talebimi aldıklarını ve geri dönüş sağlayacaklarını söylediler. Hiçbir dönüş yapmadılar tekrar tekrar iletişime geçmeme rağmen hiçbir şekilde bilgi vermediler. Ürüne hızlı şekilde ihtiyacım olduğundan dolayı aynı gün teslimatlı veriyorum. Fakat aradan 24 saatten fazla geçiyor ürünün gelmemesiyle birlikte sorunum bile çözülmedi. Müşteri hizmetlerine bağlandığım da ise sorunumu sorduklarında cevap vermek için yazıyor iken cevap alamıyoruz kapatmak zorundayız diye suratıma kapatıyorlar. Gerçekten çok fazla mağdur ediliyorum. Gereğinin yapılmasını rica ederim.

15 Şubat 2024 14:30 (Şikayetten 2 dakika sonra)

Merhaba, Talebinizi aldık, yaşadığınız olumsuz deneyim nedeniyle üzgünüz. Yaşanan durumu çözümlemek adına ilettiğiniz konuyu hemen incelemeye başlıyoruz, en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla Hepsipay

15 Şubat 2024 14:54

Merhaba, talep alındığından beri sizlerden aynı cevabı alıyorum. En kısa sürede dönüş sağlanacaktır diye fakat hiçbir dönüş olmuyor. Ben kısa süre içerisinde ki süreyi merak ediyorum. Bu ürüne ihtiyacım var. Ücret çekiliyor ama ürün yok. Mağduriyet yaşattığınız için farklı bir mağazadan da alamıyorum. Ben ürünün bana gün içerisinde teslimini istiyorum.

15 Şubat 2024 17:16
16 Şubat 2024 18:21

Yani günlerdir bekliyorum her iletişime geçtiğimde yetkili sizi arayacaktır diyorsunuz bu gece 3. Gün olacak hala arayacaklar. Ve 3. Günde hala yaptığınız dönüş ilgili birime iletilecektir şeklinde oluyor. Talep açtığımdan beri talebimin başlığı sürekli farklı şeylerle değişiyor. Bu kadar mağduriyetiniz artık yeter. Paramı iade edin. Ürününüzde sizde kalsın. CİMER dahil her mecrada sizleri şikayet edeceğimden şüpheniz olmasın!

Onur sonuçtan hiç memnun değil

11 Ocak 2024 13:35
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Hepsiburada Ödeme Başarılı Olmasına Rağmen Siparişim Gözükmüyor

05 Şubat 2024 17:14
Yunus sonuçtan hiç memnun değil

19 Ekim 2023 16:12
Sezai sonuçtan memnun değil

16 Haziran 2023 09:28
Umut sonuçtan çok memnun

18 Temmuz 2025 09:08
"Teşekkürler ilginiz için tutar iade edildi."