29 Mayıs 2024 21:11

Hepsiburada mobil uygulama üzerinden Hepsipay kimlik doğrulama yapmak istedim. T. C. Kimlik kartımla sisteme girdim, bütün denilenleri yaptım ancak asla NFC okumuyor. Hepsiburada müşteri hizmetlerini aradım, bu konu için yapabilecekleri hiçbir şey olmadığını söylediler. Benden kaynaklanan bir hata olmamasına rağmen kimlik doğrulamayı geçemiyorum. Yazılı olarak da sıkıntımı dile getirdim müşteri hizmetlerine ancak yardımcı olamıyorlar. Banka kartım kendi adıma Hepsiburada hesabımda benim adım soyadıma ancak kartım da kabul edilmiyor. Sorunun çözülmesi için Hepsiburada'nın tarafıma geri dönüş yapmasını talep ediyorum.

29 Mayıs 2024 21:15 (Şikayetten 3 dakika sonra)

Merhaba, Talebinizi aldık, yaşadığınız olumsuz deneyim nedeniyle üzgünüz. Yaşanan durumu çözümlemek adına ilettiğiniz konuyu hemen incelemeye başlıyoruz, en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla Hepsipay

30 Mayıs 2024 17:08

Merhaba Hande Hanım, Sorularınızı ve taleplerinizi web sitemizde üye girişi yaptıktan sonra sağ üst köşede göreceğiniz “Müşteri Hizmetleri” bölümünden iletebilir, mesajlarınızı “Hesabım‑Soru ve Taleplerim” bölümünden takip edebilirsiniz. Saygılarımızla, Hepsipay

Hande
Hande
02 Haziran 2024 10:56

Müşteri hizmetleri bana bu konuda yardımcı olmuyor. Hala hepsipay hesabımı doğrulayamıyorum.

Merve
Merve

Müşteri hizmetleri boş, kendileri de ne dediklerini bilmiyorlar. Hiçbir çözüm yok saçma sapan bir sistem kurmuşlar. Tüketicilerin hiçbir işine yaramıyor.

29 Mayıs 2024 16:26
HepsiPay Hepsiburada Kimlik Doğrulama Sorunu: NFC Okuma Problemi Ve Müşteri Hizmetleri Desteği Eksikliği

25 Kasım 2024 06:51
Hepsipay Kimlik Doğrulama Sorunu: NFC Okuma Problemi
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Hepsipay Kimlik Doğrulama Sorunu: Sistem Var, Destek Yok!

28 Nisan 2025 12:32