Karahan sonuçtan hiç memnun değil

24 Eylül 2023 12:50

Teslimat adresim doğru olmasına rağmen teslimat adresim yanlış ya da eksiktir, evde olmama rağmen alıcı adreste bulunamadı diyerek ve beni kuryenin araması gerekirken hiç aramadan kargomu iptal ettiler. Kargo şirketinden hiç memnun değilim. Bu kadar kötü bir kargo şirketi görmedim. Belki bizim için çok önemli bir kargo hiç mi düşünülmüyor.

24 Eylül 2023 12:55 (Şikayetten 5 dakika sonra)

Merhaba, Talebinizi aldık, yaşadığınız olumsuz deneyim nedeniyle üzgünüz. Yaşanan durumu memnuniyete dönüştürmek için ilettiğiniz konuyu hemen incelemeye başlıyoruz, en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, HepsiJET.

25 Eylül 2023 17:02
hepsiJET Teslimat Adresinin Doğru Olmasına Yanlış Adres Diye Kargom İptal Oldu.

Değişiklik göz önünde ilk başta alıcı adreste bulunamadı diyordu şu anda alıcı teslim almadı kabul etmedi yazıyor bunları asla kabul etmiyorum evdeydim hiçbir kez kurye tarafından aranmadımda hatta kargomu almak için kargo şubesine ben gitmek istedim fakat alıcı kabul etmedi yazıyor asla kabul edilecek bir şey değil konuyla ilgili acil olarak yardımcı olunuz bu durumdan hiç memnun değilim. Saat ve tarihlere bakmayı unutmayınız.

İbrahim sonuçtan çok memnun

İbrahim
15 Haziran 2024 11:51
"Öncelikle Küçük bir sorunu çözmek için elinden geleni yapan Büşra hanıma ve daha sonra çalışma arkadaşlarına çok teşekkür ederim güzel bir deneyim oldu teşekkür ederim"
hepsiJET Kargom İptal Edilmiş
Aybüke sonuçtan memnun

Aybüke
20 Şubat 2025 12:10
"Ebru hanıma yardımcı olduğu için çok teşekkür ederim. Her konuya titizlikle yardımcı oldu."
Adres Eksikliği Bahane Edilerek Kargo İptali

09 Nisan 2025 20:18