Sonay sonuçtan hiç memnun değil

Hepsifinans Ödeme Yapıldığı Halde Ödeme Yapılmadı Görünüyor

Hepsifinans Ödeme Yapıldığı Halde Ödeme Yapılmadı Görünüyor
03 Eylül 2024 09:54

Hepsiburada üzerinden kullandığım alışveriş kredisinin son iki taksitini ödememe rağmen sistemde ödenmedi olarak görünüyor. Konuyla ilgili hepsi finans müşteri hizmetlerini aradığımda araya resmi tatil ve hafta sonu girdiği için bir iş günü sonrasında hesapta görünecek dediler. 2. İş günü olmasına rağmen hâlâ borcum var görünüyor. Size dönüş yapılacak diyorlar ama kimse dönüş yapmıyor. Ürün ödemesi gecikmede görünüyor ve bu da kredi skorumu etkiliyor. Bir an önce yaptığım ödemenin sistemde görünmesini ve gecikmenin kaldırılmasını istiyorum

13 Ekim 2024 10:44

Hepsiburada sitesinden hepsipay işlemi üzerinden gerçekleştirdiğim alışveriş taksit tutarı kredi kartımdan çekilmiş olmasına rağmen, hala sistemde ödenmedi olarak görünüyor. Konuyla ilgili Müşteri hizmetlerini arayıp banka provizyon numarası vermeme rağmen konuyla alakalı bir ya da üç iş günü içinde dönüleceği söyleniyor. Daha önce de aldığım farklı bir ürünün son iki taksitini vadesinden önce ödememe rağmen Findeks sistemine borç ödenmedi olarak girilip, gecikmede olarak bildirildi ve vu benim kredi skorumu etkiledi. Ödediğim taksit tutarının bir an önce sistemde görünmesini talep ediyorum. Ve az önce kredi kartımdan yeniden 3.838.96 Tl ödeme alındı. İlk çekilen taksit kredi kartıma borç olarak yansımasına rağmen Hepsiburada sisteminde sadece tek taksit çekildi görünüyor

13 Ekim 2024 10:23

13 Ekim 2024 10:05

Hepsiburada sitesinden hepsipay işlemi üzerinden gerçekleştirdiğim alışveriş taksit tutarı kredi kartımdan çekilmiş olmasına rağmen, hala sistemde ödenmedi olarak görünüyor. Konuyla ilgili Müşteri hizmetlerini arayıp banka provizyon numarası vermeme rağmen konuyla alakalı bir ya da üç iş günü içinde dönüleceği söyleniyor. Daha önce de aldığım farklı bir ürünün son iki taksitini vadesinden önce ödememe rağmen Findeks sistemine borç ödenmedi olarak girilip, gecikmede olarak bildirildi ve vu benim kredi skorumu etkiledi. Ödediğim taksit tutarının bir an önce sistemde görünmesinş talep ediyorum

Sonay
Sonay
04 Eylül 2024 13:09

Hepsifinans aş’den kullandığım alışveriş kredisi ödeme yaptığım halde Findeks sistemine gecikmeli ödendi olarak girmiş. Ben ilk ödemeyi 29.08.2024 tarihinde yaptım, kalan ödemeleri 30.09.2024 tarihinde yaptım ancak Findeks sistemine 31.08.2024 tarihinde ödeme alınmadı olarak, gecikmeli olarak bildirilmiş. Bankaya kredi çekmek için başvuru yaptığımda öğrendim ve gecikmede kredi gözüktüğü için kredi başvurum onaylanmadı. Müşteri hizmetleri ile görüştüm ancak maalesef çok geç çözüm sunuyor bu marka. Hepsifinans şirketinin bu hatayı ivedilikle çözümlemesini talep ediyorum

Mehmet sonuçtan çok memnun

20 Haziran 2025 17:20
Erçin sonuçtan hiç memnun değil

Hepsi Finans Aş. Ödeme Sorunu

20 Eylül 2024 18:49
Ahmet sonuçtan çok memnun

12 Haziran 2024 10:50
Oğuz sonuçtan hiç memnun değil

08 Temmuz 2024 14:24
Aleyna sonuçtan hiç memnun değil

01 Şubat 2025 14:38
Çifte Ödeme Mağduriyeti: Hepsiburada'nın İade Süreci