Asli'nin Teşekkür Mesajı
Arızalı olan parçayı en kısa sürede yenisiyle değiştirdiğiniz için teşekkür ederim 👏

Yaklaşık 1 ay önce Heifer Blender seti aldım. Birkaç kullanımdan sonra rondo kısmının dönmediğini fark ettim. Motor çalışıyor ama bıçakları döndürmüyor. Garantisi devam ediyor etmesine de bir ürün nasıl bu kadar dayanıksız olur. Açıkçası çok şaşırdım. Sorunun İlgili birimler tarafından çözülmesini istiyorum.

25 Mart 2024 10:49 (Şikayetten 1 gün sonra)

Merhaba Öncelikle bizim ürünümüzü tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Yurtiçi kargo ile şikayetinizi ve adresinizi yazarak fatura ve fiş fotokopisi ile gönderin, gereğini yaparak tekrar size gönderelim. Saygılarımızla.

Asli
6 Nisan 2024 17:24

Berna
Şikayeti Çözüldü

Büyük ihtimalle dişlisi kırılmıştır benimde aynı şey başıma geldi ve bir çok aynı konuda şikayet var. Benimde rende aparatının dişlisi 3. Kullanımda kırıldı. Ne yaptınız gönderdiniz mi servise ne dediler?

Heifer Pişmanlık Bitmek Bilmeyen Arızalar

Heifer marka blender setini aldıktan sonra üç beş kullanım sonrasında motoru yandı. Motorunu tamir ettirdim. Ancak bu se...

Heifer Pişmanlık Bitmek Bilmeyen Arızalar

Stilevs Blender Seti Garanti, Tamir Ve Müşteriye Sayısızlık.

"Şikayetim üzerine benimle iletişime geçildi. Ürün değiştirme formu düzenlendi. Değişim gerçekleştiğinde inşallah tekrar bu sayfadan bindireceğim. Bu arada benimle iletişim kuran kızımız çok saygılı ve çözüm odaklı olduğu için ayrıca teşekkür ediyorum."

Heifer Blender Seti Ana Motoru 1 Yıl Dolmadan Arızalandı

Ürünü alalı 1 yıl olmadı, ürün çalışmıyor. Ürünün garanti kapsamında yapılmasını istiyorum. Ürünün seri numarası üzerind...

Heifer Blender Seti Ana Motoru 1 Yıl Dolmadan Arızalandı

Tümünü Gör
Heifer Şarjlı Dikey Süpürge Lazer Işığı Yanmıyor, Fırçası Dönmüyor

Heifer ŞarjlıDikey Süpürge Lazer Işığı Yanmıyor, Fırçası Dönmüyor

Nurdan
Heifer Süpürge Süpürdüğünü Geri Bırakıyor!

Heifer SüpürgeSüpürdüğünü Geri Bırakıyor!

Busra
Heifer Başlık Fırça Sorunu