24 Mart 2024 04:0911.933
Asli'nin Teşekkür Mesajı
Arızalı olan parçayı en kısa sürede yenisiyle değiştirdiğiniz için teşekkür ederim 👏

Yaklaşık 1 ay önce Heifer Blender seti aldım. Birkaç kullanımdan sonra rondo kısmının dönmediğini fark ettim. Motor çalışıyor ama bıçakları döndürmüyor. Garantisi devam ediyor etmesine de bir ürün nasıl bu kadar dayanıksız olur. Açıkçası çok şaşırdım. Sorunun İlgili birimler tarafından çözülmesini istiyorum.

25 Mart 2024 10:49 (Şikayetten 1 gün sonra)

Merhaba Öncelikle bizim ürünümüzü tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Yurtiçi kargo ile şikayetinizi ve adresinizi yazarak fatura ve fiş fotokopisi ile gönderin, gereğini yaparak tekrar size gönderelim. Saygılarımızla.

6 Nisan 2024 17:24

Berna
Berna
Şikayeti Çözüldü
27 Mart 2024 20:09

Büyük ihtimalle dişlisi kırılmıştır benimde aynı şey başıma geldi ve bir çok aynı konuda şikayet var. Benimde rende aparatının dişlisi 3. Kullanımda kırıldı. Ne yaptınız gönderdiniz mi servise ne dediler?

Uğur
Uğur
10 Mart 2024 12:1615.725

Heifer marka blender setini aldıktan sonra üç beş kullanım sonrasında motoru yandı. Motorunu tamir ettirdim. Ancak bu se...

Heifer Pişmanlık Bitmek Bilmeyen Arızalar

Stilevs Blender Seti Garanti, Tamir Ve Müşteriye Sayısızlık.

Hatice
Hatice
Stilevs
2 Mart 2024 23:251.722

"Şikayetim üzerine benimle iletişime geçildi. Ürün değiştirme formu düzenlendi. Değişim gerçekleştiğinde inşallah tekrar bu sayfadan bindireceğim. Bu arada benimle iletişim kuran kızımız çok saygılı ve çözüm odaklı olduğu için ayrıca teşekkür ediyorum."

Heifer Blender Seti Ana Motoru 1 Yıl Dolmadan Arızalandı

Emin
Emin
21 Temmuz 2025 22:127.250

Ürünü alalı 1 yıl olmadı, ürün çalışmıyor. Ürünün garanti kapsamında yapılmasını istiyorum. Ürünün seri numarası üzerind...

Heifer Blender Seti Ana Motoru 1 Yıl Dolmadan Arızalandı

Erkan
Heifer Dikey Süpürge Başlık Dönmüyor

Heifer Dikey SüpürgeBaşlık Dönmüyor

Osman
Heifer Batarya Ömrü Azaldı!

Heifer Batarya ÖmrüAzaldı!

Faruk
Heifer Şarjı Varken Devamlı Kapanıyor

Heifer Şarjı VarkenDevamlı Kapanıyor

Asiye
Heifer FlexPro 650 Başlığı Dönmüyor!

Heifer FlexPro 650Başlığı Dönmüyor!

Cansel