Asli sonuçtan çok memnun

24 Mart 2024 04:09
Asli'nin Teşekkür Mesajı
“Arızalı olan parçayı en kısa sürede yenisiyle değiştirdiğiniz için teşekkür ederim 👏”

Yaklaşık 1 ay önce Heifer Blender seti aldım. Birkaç kullanımdan sonra rondo kısmının dönmediğini fark ettim. Motor çalışıyor ama bıçakları döndürmüyor. Garantisi devam ediyor etmesine de bir ürün nasıl bu kadar dayanıksız olur. Açıkçası çok şaşırdım. Sorunun İlgili birimler tarafından çözülmesini istiyorum.

25 Mart 2024 10:49 (Şikayetten 1 gün sonra)
06 Nisan 2024 17:24

Şikayeti Çözüldü

Büyük ihtimalle dişlisi kırılmıştır benimde aynı şey başıma geldi ve bir çok aynı konuda şikayet var. Benimde rende aparatının dişlisi 3. Kullanımda kırıldı. Ne yaptınız gönderdiniz mi servise ne dediler?

Şikayeti Çözüldü

Çok iyi, bana da yardımcı oldular size tavsiye rende aparatında havuç rendelemeyin yoksa dişlisi kırılıyor.

Asli

Gönderdim ve rondo motorunun yenisini gönderdiler

Uğur sonuçtan hiç memnun değil

Uğur
10 Mart 2024 12:16
Hatice sonuçtan memnun

Hatice
02 Mart 2024 23:25
"Şikayetim üzerine benimle iletişime geçildi. Ürün değiştirme formu düzenlendi. Değişim gerçekleştiğinde inşallah tekrar bu sayfadan bindireceğim. Bu arada benimle iletişim kuran kızımız çok saygılı ve çözüm odaklı olduğu için ayrıca teşekkür ediyorum."

Heifer Blender Seti Ana Motoru 1 Yıl Dolmadan Arızalandı

21 Temmuz 2025 22:12