Uğur sonuçtan hiç memnun değil

10 Mart 2024 12:16

Heifer marka blender setini aldıktan sonra üç beş kullanım sonrasında motoru yandı. Motorunu tamir ettirdim. Ancak bu sefer de üst taraftaki bıçaklar dönmüyor, kapak kısmındaki sorun nedeniyle. Neresinden tutsam elimde kalıyor. Sürekli servise gitmemek için yeni ürün alıyorum. Sıfır ürün alıyorum, maalesef yine sonumuz servis, tamirci ve kargo oluyor. Bu durum Allah'tan reva mı? Bu sayfadaki şikayetlere bakınca, genelde sıkıntıların nerede olduğu belli; ancak bunun için bir şey yapılmıyor. Tüketici mağduriyeti ile kalıyor.

11 Mart 2024 10:45 (Şikayetten 22 saat sonra)

Merhaba Öncelikle bizim ürünümüzü tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Yurtiçi kargo(anlaşma kodu 686 724 448 ) ile aşağıdaki adresimize ,şikayetinizi ve adresinizi yazarak fatura ve fiş fotokopisi ile gönderin , gereğini yaparak tekrar size gönderelim. Saygılarımızla.

13 Mart 2024 11:29

Yaptırdım motoru değiştirdim şimdi kapak dişlileri dönmüyor onu halletsek başka ne çıkacak kim bilir bununla mı uğraşayım bir ömür yardımcı olmak istiyorsanız şikayetlere kulak verin hep benzer şikayet ler ona göre kaliteli ürün çıkarın lütfen

16 Haziran 2023 18:01

Heifer Blender Seti İle Yaşadığım Hayal Kırıklığı

Nimet
05 Aralık 2024 00:42
Damla sonuçtan hiç memnun değil

Damla
23 Haziran 2025 10:34
Zehra sonuçtan hiç memnun değil

20 Şubat 2024 17:37
Fakir Blender Setinde Bitmeyen Sorunlar