Yakup sonuçtan hiç memnun değil

HDI Sigorta 20 Gün Servis Bekleyişi Ve Sigorta İşkencesi

30 Mart 2024 22:01

Aracımız 20 gün önce küçük bir kaza geçirdi ve jandarma tarafından tutanak tutuldu. Aracı servise teslim ettikten iki gün sonra ekspertiz yapıldı. Ancak sonrasında 15 gün boyunca herhangi bir gelişme olmadı. Mengenler servis, raporun gelmediğini ifade etti. HDI Sigorta'yı aradığımızda bizi ekspere yönlendirdiler. Ekspert, raporu 10 gün önce teslim ettiklerini belirtti. Daha sonra HDI Sigorta, hasarın ödenmesi için yüz yüze görüşme yapılacağını ve bu görüşme yapılmadan hasarın ödenmeyeceğini söyleyerek bizi sorguya çekmek istedi. Aracın 20 gündür serviste beklediğini ve bunun yeni mi gündeme geldiğini sorduk. Dosya henüz onaylanmadı ve onaylansa bile Almanya'dan parçanın gelmesini aylarca beklememiz gerekecek. Bu durumda büyük mağduriyet yaşayacağız.

01 Nisan 2024 08:29 (Şikayetten 1 gün sonra)
Yakup
07 Nisan 2024 05:01

Merhaba şirket in hasar politikasını gözden geçirmesi gerekiyor full kaskolu bir araçta hasar durumunda 1 ay sonra müşterinizi sorguya çekmeye kalkmanızın sebebi nedir çok merak ettim? Gelen sorgucu ne bulmaya çalışıyordu çok merak ettim. Nerede kaldın nereye gidiyordun nereye gittin nereden döndün eczaneye gitmiş isen reçeten var mı! Yanında kim vardı sonra kim geldi kimlerle telde konuştun (tel kayıtlarına bakmak) WhatsApp'tan olay anındaki yazışmalara bakmak? Onların resimlerini almak görüştüğün kişilerin telefon ve isimlerini istemek aklıma gelenlerden bazıları bunun anlamı ben sana hasar bedeli ödememek için elimden geleni yapıyorum demektir yalancı yerine koyup sorguya çekmektir. Belki çok çok özel bir iş için oradaydık sevgilimle buluştum, çay içmeye gittim, adam dövmeye gittim, birini takip ettim ya da daha kötü şeyler yapmaya gittim bu sizin hasarı ödemenize engelmi ya da sizi ilgilendirirmi bu yanlış bir politika

Yakup
16 Nisan 2024 17:25

Asla ve asla bir daha Hdi Sigorta denen lanet bir firma ile işlem yapmam bu kadar sorumsuz hasar ödememek için elinden geleni yapan bir firma görmedim ben ne dersem o sizde mecbursunuz mantığı ile yürüyor nasılsa vatandaş uğraşamaz mahkemelerle diyerek insanları kukla gibi oynatıyorlar

Osmancan sonuçtan hiç memnun değil

Kaza Sonrası Dosyamı Kapatmıyorlar Mağduriyetim Sürüyor

Osmancan
28 Temmuz 17:23
Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

Gökhan
24 Eylül 2024 16:58

Onur
20 Mayıs 17:12
Ebru sonuçtan hiç memnun değil

Ebru
17 Şubat 2024 18:13
Emrah sonuçtan çok memnun

Emrah
17 Mart 11:45
"Şimdi Mustafa bey HDI genel müdürlüğünden aradı ve sürecin neden uzadığı ile ilgili bilgi paylaştı ve yarın için belirtilen miktarın yatırılacağını söyledi yarın için bekliyoruz artık teşekkür ederiz."