Ümay
04 Kasım 03:52

2024 Şubat ayında N11 platformundan Havit satıcısından fuxi h3 isimli kulaklığı satın aldım ürün ekim ayında birden bire dongle arızası verdi. Dongle'ın hem ışığı yanmıyordu hem de USB aygıtı tanımlanamadı hatası alıyordum hiçbir şekilde çalışmıyordu. Öncesinde de ara ara ses ve mikrofon bozuluyordu. WP üzerinden Cyn bilişim teknolojileri ile iletişime geçerek bana iletmiş oldukları anlaşmalı Yurtiçi Kargo koduyla kulaklığı ücretsiz bir şekilde teknik servise gönderdim. Talebim ürünün ücret iadesinin yapılmasıydı fakat bunun yerine tamir edip tarafıma geri gönderdiler. Telefon ile arayarak itiraz ettim ama Cyn bilişim hiçbir şekilde yardımcı olmadı. Ürünü tarafıma Aras Kargo ile alıcı ödemeli olarak göndermişler. Aras Kargo tarafından ücret istendi ve ödemeyi reddettim. Hem ücret iadesi istememe rağmen talebimi yerine getirmiyorlar hem de alıcı ödemeli olarak gönderiyorlar. WP üzerinden yazdıklarıma hiçbir şekilde dönüş sağlamıyorlar. Mail üzerinden iletişime geçtim geri dönüp yardımcı olmalarını bekliyorum. Ürüne dair umudum kalmadı. Bu markayı hiç kimseye önermiyorum!

Sen Hayırdır Havit'in Türkiye Distribütörü?

Nacremül
22 Mayıs 11:41