Harun sonuçtan hiç memnun değil

Hattuşa Vacation Thermal Club Hattuşa Ankara Ayaş Devre Tatil İptali

Hattuşa Vacation Thermal Club Hattuşa Ankara Ayaş Devre Tatil İptali
19 Ağustos 2024 13:50

Hitit Ayaş A.Ş. Termal Sağlık Merkezi'nden 30.07.2024 tarihinde devre tatil satın aldık. İlk ödeme olarak 80.000 TL tatil köyü için, 6500 TL de yıllık ödeme olarak toplam 86.500 TL kredi kartından ödeme yaptım. Karta 12 taksit yapacaklarına ve banka size mesaj göndererek 12 taksite bölebileceğimizi söylediler. 4 gün boyunca mesaj gelmedi. Her gün mesaj gelmediğini söylediğimde, 40 gün sonra gelme ihtimali var diye tutarsız konuşmalar yaptılar. Bunun amacı da 14 günlük cayma hakkını kullanmama engel olmaktı. Ben de bankamı arayarak Hitit Termal hattıyla böyle bir anlaşmanız var mı diye sordum, yok denildi. Hitit Ayaş satarken her türlü cayma hakkımı kullanmama izin vermedikleri gibi, yüzde 25 cayma bedeli talep ettiler. 08.08.2024 tarihinde noterden ihtar çektim. "Email i***@hattusa.com.tr" email olarak gönderdim ama mail ulaşmadı diye mesaj geliyor. Arıyorum, email iletilmiyor diyorum, dalga geçiyorlar. Yanlış yazıyorsun diye gelin size yardımcı olalım, caymayın zararınız çok olur diyorlar. Şirket %10 karşılığında satarız yerinizi diyorlar. Girdap gibi çektikçe içine çekmeye çalışıyorlar. Cayma talebimi ücretsiz olarak 14 gün içerisinde gerçekleştirmezlerse Tüketici Mahkemesi'ne başvuracağım. CİMER'den şikayet talebinde bulunacağım ve web sitesindeki reklamlarınızla yaşanılan bu kötü deneyimi herkesle paylaşacağım. Temennim, hiç bu durumlara gelmeden paramı iade edersiniz. Yoksa mahkeme kanalıyla ana paramı ve zararımı talep edeceğimi bildiririm.

Vedat sonuçtan hiç memnun değil

Cayma Hakkı Sonrası Ücret İadesi Yapılmıyor, Şirketten Dönüş Alamıyoruz

Vedat
26 Eylül 12:51
cayma-hakki-sonrasi-ucret-iadesi-yapilmiyor-sirketten-donus-alamiyoruz-4.pdf
cayma-hakki-sonrasi-ucret-iadesi-yapilmiyor-sirketten-donus-alamiyoruz-3.pdf
cayma-hakki-sonrasi-ucret-iadesi-yapilmiyor-sirketten-donus-alamiyoruz-2.pdf
cayma-hakki-sonrasi-ucret-iadesi-yapilmiyor-sirketten-donus-alamiyoruz-1.pdf
Emel sonucu yetersiz buldu

Hattuşa Termal'de Yaşanan Hayal Kırıklığı: Sözler Tutulmadı, Mağduriyet Giderilmeli

Emel
03 Mart 17:54

Hitit Ayaş Termal'de Sözleşme Ve İade Sorunları

Şafak
27 Aralık 2024 15:38
hitit-ayas-termalde-sozlesme-ve-iade-sorunlari-2.pdf
hitit-ayas-termalde-sozlesme-ve-iade-sorunlari-1.pdf
İsmail sonuçtan hiç memnun değil

Hattuşa Hitit Ayaş Termal'de Taksit Ve Cayma Hakkı Mağduriyeti

İsmail
14 Haziran 12:44
Hattuşa Hitit Ayaş Termal'de Taksit Ve Cayma Hakkı Mağduriyeti
Hacı sonuçtan hiç memnun değil

Cayma Hakkımı Kullandım, Ödediğim 160.000 TL İade Edilmiyor Mağdur Ediliyorum

Hacı