Yunus sonuçtan hiç memnun değil

İstMarina Gürgençler Teknik Servis Yanıltıyor

29 Mayıs 2024 11:50

İstMarina Gürgençler şubenize 3 kez üst üste gitmeme rağmen ekibiniz 2 saat içinde değiştirebildiklerini iddia ettikleri bataryamı değiştiremediler. Sürekli eksik ve yanlış bilgi vererek benim zamanımı çaldılar. 25-05-2024 tarihinde ilk gittiğimde bataryamın 2 saat içinde değişeceğini söylediler ve pazartesi günü kapalı olduklarını belirttiler. Bunun üzerine 26-05-2024 pazar günü tekrar gittim ve yoğun olduklarını söylediler. Çarşamba ve perşembe 11'de gelmemi istediler. Bugün, 29-05-2024, tekrar geldiğimde arkadaşlar ellerinde bataryanın olmadığını ve 5 gün içinde vereceklerini söylediler.

Beni yönlendiren arkadaşın yeni çalışan olduğunu belirttiler. Bu şekilde sürekli zamanımı aldılar. Bu markayı servis imkanından dolayı seçmiştim ama görüyorum ki diğer markalarla hiçbir farkı yok. Şunu tekrar belirtmek istiyorum, İstMarina Gürgençler'deki arkadaşlar batarya değişimi 2 saatte yapılıyor demenizin bir anlamı yok. 5 gün sonra 2 saatte değiştiririz demeniz, o işi iki saatte yaptığınız anlamına gelmez. Lütfen düzgün bir randevu ve çalışma düzeni alın.

Müşterilerinize başka bir telefonla 5 gün geçirmelerine ikna etmeye çalışmayın. Bana vereceğiniz randevuya istinaden 5 gün sonra gelip 2 saat beklemeye razıyım. Çalışma arkadaşlarınızın yetersizliğini de müşterinizle paylaşmayın. Eğer kendisi yeni çalışanınızsa, müşteri bir soru ilettiğinde uzman arkadaşınız bir zahmet bulunduğu yerden kalkıp gelsin ve müşteri ile ilgilensin. Böylece en doğru bilgiyi hem daha iyi aktarmış hem de yeni gelen arkadaşınıza işi öğretmiş olursunuz.

Yunus
Yunus
25 Temmuz 2025 18:47

Konu ile alakalı bunca zaman geçmesine rağmen herhangi bir iletişim ulaşım. Hiçbir şey olmadı. Şikayetin ulaştığını anlaşıldığını düşünmüyorum.

Mersin Gürgençler'de Kötü Teknik Servis Deneyimi

29 Eylül 2024 09:05
Veli sonuçtan hiç memnun değil

24 Ağustos 2023 14:34

07 Aralık 2024 21:38
Kerim sonuçtan hiç memnun değil

23 Kasım 2023 18:47

15 Temmuz 2023 19:22