23 Şubat 2024 16:44464

Resmi gösterdim ve 'bu oturma grubunu yapabilir misiniz? ' diye sordum. 'evet abla, yaparım.' dedi. Koltuklarım geldiğinde, koltuk çizgileri düzgün değildi; biri yukarıda biri aşağıdaydı. Aradığımda, 'tamam abla, gelip alalım, yaparız ve yollarız.' dediler. Üç ay bekledim ve koltuklarımı hiçbir müdahalede bulunmadan geri göndermişler. Keşke 'yapamayız, resimdeki gibi olmaz. Ben ucuza yapıyorum, git resmi nereden çektiysen oradan al.' deselerdi. Dalga geçer gibi konuşmaları ne iş ahlakına ne de esnaflığa yakışıyor. Ben bu işin peşini bırakmayacağım. Beni mağdur ettiler.

Fanetta Mobilya İstenilen Ürün Göndermeme

25 Ocak 2024 14:552.801

Koltuk takımı ve yemek masası takımı aldık, '2-3 haftaya teslim ederiz' dediler. Neyse, 3 hafta sonra aradılar; şu an ev...

Fanetta Mobilya İstenilen Ürün Göndermeme
1 Destek

Baloğulları Mobilya (Kazan) Teslimat Ve Ürün Kalitesi Konusunda Büyük Hayal Kırıklığı!

10 Haziran 2024 12:461.256

Hayatımda nadiren de olsa yorumlara bakmadan, çok araştırmadan karar veriyorum ürün alırken. Keza bu da öyle oldu ama al...