Fanetta Mobilya İstenilen Ürün Göndermeme

Fanetta Mobilya İstenilen Ürün Göndermeme
25 Ocak 2024 14:55

Koltuk takımı ve yemek masası takımı aldık, '2-3 haftaya teslim ederiz' dediler. Neyse, 3 hafta sonra aradılar; şu an evdeki koltuklar duruyor. 'Haber veririz' dedik. 3 gün sonra haber verdik, 'Geçirebilirsiniz' diye. Bu sefer de 10 gün sonra getirdiler ve koltuk takımının arka zımba kısımları sorunluydu, ayakları da istediğimiz renk değildi. Masa gelmişti ancak sandalyeler yoktu. Görünüşe göre sandalyeler yanlış gelmiş, istediğim gibi olmadığı için eve getirmemişler. 'Tamam' dedik, 1 hafta, 2 hafta, 3 hafta geçti, getirmediler. 4. Hafta ısrarla aramamız sonucu getirdiler ve sonuçta masa ile sandalye ayakları farklı renk, istediğimiz modelde değil. Sandalye için hemen dönüş sağladım, 'Bu şekilde istemedik' diye. 'Dönüş sağlayacağız size' dediler. 1 ay sonra arayıp 'Ödemeniz var' dediler. Ürünü istediğim gibi getirmeyip, paranın geri kalanını hiçbir şey yokmuş gibi isteyen, uzlaşmaya gitmeyen bir firma bu. 'Bu şekilde kullanın, bir şey olmaz' dediler. İnanın ne diyeceğimi bilemiyorum ama Allah biliyor, bu şekilde davranmaları, insanların umutlarıyla oynayıp dalga geçip para kazanmaları.

Solay Home Hatalı Ürünün Arkasında Durmayan Firma

22 Kasım 2023 20:49
Solay Home Hatalı Ürünün Arkasında Durmayan Firma

01 Mart 2025 13:23
Hatice sonuçtan hiç memnun değil

Yanlış Renk Ve Eksik Teslimat Sorunu

24 Ocak 2025 09:34