Enes sonuçtan hiç memnun değil

24 Aralık 2024 13:08

Arçelik Grundig marka TM-4961-B model çaycı aldık.
Ama kaynayan suyun ve çayın üzerinde plastik parçaları gibi beyaz yağlı bir tabaka oluyor. 2 kere servise gönderdik ilkinde limon tuzu ile işlem yapıp geri gönderdiler, düzelmediğini belirterek ikinci defa gönderdiğimizde yine limon tuzuyla temizlik yaptıklarını söylediler fakat çaycının dibi yanmış gibi bir görüntü var. Ve bize arıtma suyuyla deneyin deyip ürünü geri yolladılar. Ürünümüzün farkını ödeyerek alt haznesinin tamamen çelik olan çaycı ile değişmesini talep ediyoruz.

24 Aralık 2024 14:29 (Şikayetten 1 saat sonra)

Enes
Enes
25 Aralık 2024 16:56

Evet çözüm amacıyla bana ulaşarak isteğimi sağlayamayacaklarını söylediler! Ürünün kalitesiz olduğunu çayın üzerinde beyaz bir tabaka oluştuğunu belirttiğim halde ürünümüz bu dediler kısacası. Arıtma suyu kullanmamı tavsiye ediyorlar ancak zaten kullandığım suya bağlı olarak şikayetim değişmiyor. Anlaşılan çaycının su seçiciliği var. Suyun kireçliyse çaycının dibi kireç tutar temizlersin geçer. Bugüne kadar kullandığım çaycılar bu şekildeydi. O beyaz tabaka kireçse eğer bu şekilde olmalı diye düşünüyorum çayın üzerine beyaz tabaka çıkması ilk defa basıma geliyor. Ürününüz vaat edilen görevini yerine getirmiyorsa daha kaliteli bir ürünle değişimi sağlanmalıydı. Kaldı ki farkı ödemeye razıydım. Şimdi tüketici hakem heyetinde hakkımı arayacağım çünkü benim sokağa atacak liralarım maalesef yok.

Grundig Çaycı Kireçlenme Sorunu Yasıyoruz

Beyza
27 Mart 2024 19:39
Sevilay sonuçtan hiç memnun değil

Sevilay
21 Mart 2024 19:27
Grundig 4 Kere Servise Gidip Yapıldı Denen Ama Yapılmayan Ürün
Grundig 4 Kere Servise Gidip Yapıldı Denen Ama Yapılmayan Ürün

Grundig TM4961 Kireçlenme Sorunu

Zeynep
23 Eylül 2023 21:04
Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

Gökhan
06 Aralık 2023 17:48