Grundig TV Her Şeyi 360 P Gösteriyor 🙁😡 Pikselleri Sayabilirsiniz

Murat
10 Nisan 2024 16:37

İki yıl önce Grundig marka 32 inç televizyon aldım ve onu mutfakta kullanıyorum. 'Çin malı almayayım, ülkemizin markasını tercih edeyim.' dedim. Ancak salondaki eski televizyondan bile görüntü kalitesi kötü. YouTube.com'dan 720p çözünürlükte video açmama rağmen, Grundig televizyon 720p yazmasına karşın sanki 360p gibi gösteriyor. Kenarlar köşeli ve televizyon görüntüyü düzgün işleyemiyor. Acaba internetle mi alakalı diye düşündüm, ancak USB bellekten film izlerken ve televizyon yayınında da hep 360p kalitede görüntü alıyorum. Servisine güvenerek bu televizyonu aldık. Her açtığımda bu durumdan ötürü üzülüyorum. Eğer firma yetkilileri bu yazdıklarımı okuyorsa, lütfen duruma bir çözüm bulsunlar.

10 Nisan 2024 17:35 (Şikayetten 58 dakika sonra)

Sevgili müşterimiz , Öncelikle Firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Şikayetiniz bizlere ulaştı. Sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Grundig ailesi olarak sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. 7/24 yanınızdayız, mutluluğunuz için buradayız. Grundig Müşteri İletişim Merkezi

Murat
12 Nisan 2024 11:29

Ben üretim hatası işlemcisi görüntü işleyemiyor diyorum Firma servis gönderiyorum servis ücreti 400 lira diyor Kendi teknisyenleri baksa anlayacak TV de üretim hatası olduğunu

Kevser sonuçtan hiç memnun değil

Grundig Televizyonumda Bitmeyen Ekran Sorunları

Kevser
30 Aralık 2024 00:12

Volkan
02 Şubat 14:13
Grundig TV'nin Hayal Kırıklığı
Fahri sonuçtan hiç memnun değil

Grundig TV Bir Pişmanlıktır!

Fahri
25 Temmuz 2024 17:35

Grundig TV'de Youtube.com Giriş Sorunu

Mert
25 Şubat 20:36
Grundig TV'de Youtube.com Giriş Sorunu
Abdullah sonuçtan hiç memnun değil

Abdullah
08 Temmuz 2023 23:55