Grundig TV Geçmeyen Arıza Sorunu

Grundig TV Geçmeyen Arıza Sorunu
Oytun
05 Haziran 2024 14:06

07.11.2023 tarihinde Grundig TV aldık. TV geldiği günden beri kendine kendine açılıyor. Gece yatarken TV kapatıyoruz, uyandığımızda TV açık oluyor. 2-3 kez servis çağırdık, hatta ürünü aldığımızın ilk haftasında TV servise gitti, yazık günah. Hiçbir şekilde sorun giderilmedi. 1 senedir neredeyse TV nin kendi kendine açılmasıyla uğraşıyoruz. Lütfen sorunumuza çare olunuz.

05 Haziran 2024 14:36 (Şikayetten 30 dakika sonra)

Oytun
10 Haziran 2024 13:39

Merhaba, süreç hakkında bilgilendirme yapmak istiyorum. Şikayetimi oluşturduktan sonra Arçelik/Grundig tarafından arandım. Şikayetimi dile getirdim. Servis yönlendirdiler ve TV nin kumandasından olmak ihtimaline karşı kumandayı 2 gün başka bir odada tuttuk. Aynı gece TV bir kez daha kendi kendine açıldı. Akabinde müşteri temsilcisine bağlandım ve tarafıma verilen bilgi değişim talebiniz onaylandı tvnizin aynı modeli varsa aynı model yoksa muadil bir ürün gönderileceği ve 48 saat içinde çözümleneceği söylendi. Bugün Arçelik/Grundig tarafından arandım ve bu seferde değişim talebimizin onaylamadığını ürünün Ana kartının değişeceği söylendi. Bakalım buna da tamam dedik. Fakat bu ürün ilk aldığımızdan beri böyle, yani ilk aldığımızdan beri anakartta sorun varsa zaten kusurludur ve değişmesi gerekir. Sıfır aldığımız ürün tamir görmüş bir ürün oldu artık. Sürecin akışına göre buradan bilgilendirme yapmaya devam edeceğim.

Yusuf sonuçtan çok memnun

Yusuf
07 Aralık 2023 17:55
"İlginiz için teşekkürler"
İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

İbrahim

19 Eylül 2023 21:31
Ümit sonuçtan memnun

Ümit
19 Mart 12:01
"İlgileri için kendilerine teşekkür ederim. Sorunun giderilip giderilmediğini ilerleyen günlerde göreceğiz."
Grundig Kategorileri