Grundig Saç Şekillendirici Ve Servis Sorunları

Grundig Saç Şekillendirici Ve Servis Sorunları
Dilan
Dilan
16 Ekim 2024 14:444.273

Grundig marka saç şekillendiricim, iki defa fişi prize takıp çalıştırmadığım halde yanık koktu. Ardından çalıştırdığımda içindeki plakalar ısınıp kırmızıya döndü ve ürünün yanması riskine karşı kapatıp müşteri hizmetlerini aradım. Servise yönlendirdiler, servis ısrarla sorun olmadığını iddia edip iletişim şekilleri de saygısızlaşmaya başladı. Servis hizmeti kötü ve ürün sorunlu fakat bunu servise kabul ettiremiyorum. Garanti sürem dolmamasına rağmen hiçbir şekilde yardımcı olunmuyor.

16 Ekim 2024 17:31 (Şikayetten 2 saat sonra)

Sevgili müşterimiz , Öncelikle Firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Şikayetiniz bizlere ulaştı. Sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Grundig ailesi olarak sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. 7/24 yanınızdayız, mutluluğunuz için buradayız. Grundig Müşteri İletişim Merkezi

Grundig Bozuk Ürünün İade Edilmemesi!

Esra
19 Mart 2024 11:344.453

"Seda Hanıma çok teşekkür ederim kendisi çok nazik bir hanımefendi çok yardımcı oldu hemen sorun odaklı olması beni çok mutlu etti tekrardan teşekkürler 😍"

Grundig Saç Şekillendirici İle Yaşanan Sorun Ve Müşteri Hizmetleri Hayal Kırıklığı

Damla
Damla
29 Aralık 2024 17:033.954

Arçelik bayisinde Grundig marka saç şekillendirici aldım. Açtığımda, saçıma ürünü sardığımda ateş gibi ışık çıktı, korku...

Grundig Saç Şekillendirici İle Tekrarlayan Sorunlar

Yağmur
Yağmur
21 Aralık 2024 10:493.585

Grundig markasının HS7080 saç şekillendiricisini almıştım. Mart ayında aldım ve Kasım ayına kadar kullanıyordum, sorun y...

Grundig Paramı Vermemek İçin Bu Kadar Israr Eden Bir Firma Görmedim!

Hakan
Hakan
19 Şubat 2024 23:455.195

"Sorunum çözüldü, teşekkürler."

Grundig Hava Üflemeli Saç Makinesi Kendi Kendine Kapanma

Eylem
Eylem
7 Kasım 2023 23:582.753

Grundig hava üflemeli saç şekillendirici aldım. Biraz çalışınca duruyor. Yetkili servise gönderdim sorun yok dediler. Ça...

Grundig Eriyen Saç Kurutma Makine Başlığı!

Grundig Eriyen SaçKurutma Makine Başlığı!

Hacer
Eriyen Başlık Grundig Marka Saç Kurutma Makinesi