Grundig Saç Kurutma Makinesi Sıcak Ayarı Bozuldu

10 Mayıs 2023 13:10

2 yıl önce Hepsiburada üzerinden aldığım Grundig HD4880 saç kurutma makinem garantisi biter bitmez bozuldu. Faturası her şeyi mevcut. Durup dururken sıcak üflememeye başladı. 2 yıl için mi markaya güvenip aldık? Bu konuda yetkililerden çözüm bekliyorum.

22 Mayıs 2023 15:03

Grundig saç kurutma makinem garantisi biter bitmez bozuldu. Şikayetimi bildirdiğimde çağrı merkezinden aranıp cihazımın garanti kapsamında yapılacağı söylenmişti. 2 haftadır bekliyorum. Bugün bana cihazımın tamiri için 350 lira ücret çıkarıyorlar. Cihazın sıfırı zaten neredeyse o fiyat. 2 haftadır bekleyerek mağdur edildiğim yetmiyor gibi hiçbir şekilde destek sağlanmadı. Çoğu ev aletimi Arçelik ve Grundig markasından almıştım. Garanti biter bitmez böyle sorunlarla karşılaşmaya başladım. Bir saç kurutma makinesinin bile arkasında duramayan bir markanın hiçbir ürününe artık güvenmiyorum.

10 Mayıs 2023 13:30 (Şikayetten 20 dakika sonra)

22 Mayıs 2023 15:00

Grundig çağrı merkezinden aranıp cihazımın garanti kapsamında yapılacağı söylenmişti. 2 haftadır bekliyorum. Bugün bana cihazımın tamiri için 350 lira ücret çıkarıyorlar. Cihazın sıfırı zaten neredeyse o fiyat. 2 haftadır bekleyerek mağdur edildiğim yetmiyor gibi hiçbir şekilde destek sağlanmadı. Çoğu ev aletimi Arçelik ve Grundig markasından almıştım. Garanti biter bitmez böyle sorunlarla karşılaşmaya başladım. Bu markayı artık kesinlikle tavsiye etmiyorum. Bir saç kurutma makinesinin bile arkasında duramayan bir markanın hiçbir ürününe artık güvenmiyorum.

Grundig Kategorileri
TrustBuy Güven Skoru