Ümran sonuçtan hiç memnun değil

Grundig Kahve Makinesi Kahveyi Pişirmiyor

03 Mart 2024 14:35

Grundig kahve makinem kahveyi pişirmiyor. Her kahve yaptığımda olmasa da sıklıkla buz gibi kahve veriyor. Makineden çıkan kahveyi bakır cezveye döküp ocakta pişirip içiyorum. Geçtiğimiz ay servise gitti ve sorunun makinenin kireçlenmesinden dolayı olduğu ve temizlediklerini söylediler ancak servisten geldikten iki gün sonra tekrar soğuk yapmaya başladı. Tekrar gönderdim ve dün teslim aldım. Kullanmadan önce her yerini silmeme rağmen yine soğuk kahve verdi. Yani makinem şu an sadece kahvenin suyunu koyma işini yapıyor. Pişirme kısmını ben cezvede tamamlıyorum. (Sensörleri sildim, farklı bir prizde denedim. Bunu söylemek için aramayın.)

08 Nisan 2024 00:34

Arıza olmadığı söylenen Türk kahvesi makinemde 1 kez sıcak kahve yapıyorsam 3 kez de makine pişirme işlemini erken sonlandırıp ılık kahve veriyor. Nadiren de kahve ılık bile değil buz gibi oluyor. Servisiniz cihazla ölçüm yaptığını belirtmişti ve sorun olmayabilir diye düşündüm. Fakat benimle aynı sorunu yaşayan kişilerin de şikayetleriyle karşılaştım. Üstelik bana ısrarla değişim yapılması için servisinizin yönlendirmesi gerektiğini söylerken o kişilerin cihaz değişimi yapılıp memnuniyetleri sağlanmış. Ölçüm cihazında görünmeyen arızayla düzenli kullanımda ben karşılaşıyorsam ürününüzün kusurlu olabileceğini akıl etmeniz lazım. Üstelik aynı durumu yaşayan bir sürü müşteri varken. Sonuç olarak kusurlu ürününüzle ilgili şikayetimi yineliyor ve gerekenin yapılmasını istiyorum.

26 Mart 2024 00:31

Arçelik fabrikasından çıkan Grundig kahve makinemdeki sorunla ilgili uzun süredir uğraşıyorum. Her ne kadar müşteri temsilcileri sorunumla ilgilenip yardımcı olmaya çalışsalar da yetkili servisiniz arıza yok dediyse siz firma olarak bir şey yapmıyorsunuz. En son şansıma küsüp makineyi atana kadar idare etmeye karar versem de benim şikayetime benzer başka şikayetlerin de olduğunu gördüm. Aşağıya o şikayeti de ekliyorum. Her neyse artık sorunun bende değil sattığınız cihazda olduğuna eminim ve ben de hakkımı arayacağım. Servisiniz makineyi çalıştırdığında şans eseri kahveyi sıcak yaptığı anlardan birine denk gelip cihazımı paketleyip sorun yok raporu tutup teslim etmekten başka bir şey yapmamıştır. Kendilerini bu konuda suçlamıyorum ama size benimkiyle aynı onlarca şikayet gelmiş ve ürünün kusurlu olduğunu kabul edip tüketicinin yanında durmadınız. Umarım bu sefer gereken yapılır. Teşekkürler.

Ek
03 Mart 2024 19:07 (Şikayetten 4 saat sonra)

07 Mart 2024 01:00

Şikayetim yayınlanır yayınlanmaz benimle iletişime geçildi. Ürünüm tekrar servise gitti. Onlar cihazı makineye bağlayarak ölçümlerini yaptıklarını ve her şeyin normal olduğunu söylediler. Durumumu video çekerek açıklamama da gerek yokmuş. Çünkü ölçüm yapıldığı sırada normal görünüyorsa arıza yok demek oluyormuş 🙄Her neyse dün servisten geldi. Tam 3 kez kahve yaptım, sorun çıkmadı. Az önce 4. Kahvemi yaptım ve yine benim çeyizlik bakır cezvem görevi devraldı🙂Israrla arıza kaydı oluşturmam yanlış anlaşılmış olabilir servisiniz tarafından. Sorunumun çözüleceğini de düşünmüyorum artık. Müşteri hizmetlerine ilgisinden dolayı teşekkürler.

Songül sonuçtan hiç memnun değil

Songül
26 Ağustos 2023 14:11